Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη 13-9-2012 / 07.30 π.μ ….. Στην τελική ευθεία το 2ο Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου, που ξεκινά απόψε στις 8μιση το βράδυ, από τον Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «σβούρα» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή από τις 6μιση το απόγευμα στον Φλοίσβο Κορίνθου, ορθώνοντας την φωνή μας απέναντι στις διακρίσεις, τον ρατσισμό και τους αποκλεισμούς κοινωνικών ομάδων λόγω φύλου, εθνικότητας, οικονομικής ή άλλης μειονεξίας, ιδιαίτερης πολιτισμικής ταυτότητας κλπ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι\


Στην τελική ευθεία  το 2ο Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου, που ξεκινά απόψε στις 8μιση το βράδυ, από τον Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο  «σβούρα» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή από τις 6μιση το απόγευμα στον  Φλοίσβο Κορίνθου, ορθώνοντας την φωνή μας απέναντι στις διακρίσεις, τον ρατσισμό και τους αποκλεισμούς κοινωνικών ομάδων λόγω φύλου, εθνικότητας, οικονομικής ή άλλης μειονεξίας, ιδιαίτερης πολιτισμικής ταυτότητας κλπ.

Κλειστοί θα παραμείνουν και σήμερα 2η μέρα  οι δήμοι. Οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για την αυτοχρηματοδότηση των ΟΤΑ, «Παρά τις συνεχείς υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι θα καταβληθούν οι πόροι που προβλέπονται από τον προϋπολογισμό με τα νέα μέτρα των 11,9 δισ. συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.  Κλειστός θα παραμείνει και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η υπηρεσία καθαριότητας του οποίου παρακαλεί τους Δημότες να μην βγάλουν τα σκουπίδια τους έξω.

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, οι κάτοχοι δημοσίων εκτάσεων, των οποίων η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση εξαγοράς τους, εφόσον η έκταση δεν υπερβαίνει τα δέκα στρέμματα και αποδεικνύεται η κατοχή αυτών πριν τις 5-6-1993. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 22/9/2012 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2741081018

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, ο Δήμος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ δέχεται αιτήσεις με σκοπό τη ΡΥΘΜΙΣΗ Οφειλών ή δόσεων οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι την 29-2-2012 και εφόσον το σύνολο των βασικών οφειλών δεν υπερβαίνει τις 10.000€ όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και τις 75.000€ όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ  7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012. πληροφορίες στις υπηρεσίες του Δήμου  και στα τηλ. 2743360204 και 2743360246.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. στο οποίο υπάγεται το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, για τη διδακτική χρονιά 2012-13, καταργήθηκε το τέλος της ετήσιας εγγραφής. Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με σκοπό να διευκολυνθούν οι μαθητές του ωδείου, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνδημότες.  Υπενθυμίζεται  ότι  η νέα διδακτική χρονιά αρχίζει την Παρασκευή. Οι εγγραφές: καθημερινά : 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. ΤΗΛ.: 27430 31252
++++++++

Νέα σύσκεψη των 3 πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση για το πακέτο των 11.5 δισεκ. Σύντομα θα υπάρξει σύγκλιση απόψεων εκτιμά ο υπουργός οικονομικών, χαρακτήρισε ορόσημο για την Ελλάδα το Γιούρωγκρουπ της 8ης Οκτωβρίου.

Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο δημόσιο ούτε νέων παρεμβάσεων στα εργασιακά, τονίζουν Βενιζέλος, Κουβέλης  

''Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη την πολιτική περικοπών, αδιαφορώντας για τις ανυπολόγιστες συνέπειες στην υγεία των πολιτών'', αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή επίθεση στην τρόικα και τις λάθος συνταγές της που έχουν ως αποτέλεσμα την άνοδο της άκρας δεξιάς, η οποία εκμεταλλεύεται την απελπισία του ελληνικού λαού, εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής των Πρασίνων στην Ευρωβουλή Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Περισσότερο  διαλλακτικοί εμφανίστηκαν χθες οι επικεφαλείς της τρόικας στη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα, παραμένουν τα αγκάθια στους τομείς της υγείας, της άμυνας και της διοικητικής μεταρρύθμισης.

Αναδρομικές μειώσεις 6%  από την 1η Ιουλίου ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών στους ένστολους.

Σειρά συναντήσεων με τους υπουργούς υγείας, άμυνας και διοικητικής μεταρρύθμισης θα έχει η τρόικα την επόμενη εβδομάδα.

Αντισυνταγματική κρίθηκε η μείωση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση της μετενέργειας των συλλογικών συμβάσεων, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής, έπειτα από προσφυγή της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος

Αντιμέτωποι με την οργή περίπου 70 συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν βουλευτές και υπουργοί έξω από τα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Διαδοχικές συναντήσεις το μεσημέρι του Γάλλου υπουργού οικονομικών με τον Έλληνα ομόλογο του και τον Αντώνη Σαμαρά.

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μ.Σαλμά εξοφλήθηκαν για το μήνα Ιούνιο οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ο ίδιος ανακοινώσει προ ημερών

4ωρη στάση εργασίας των εφοριακών από τις  11μιση.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Δένδια στην Πάτρα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»

Τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα ο μεγάλος νικητής των Βουλευτικών  εκλογών στην Ολλανδία.

Εκατοντάδες χιλιάδες Καταλανοί –ίσως ακόμη και 1,5 εκατομμύριο– κατέκλυσαν τους δρόμους της Βαρκελώνης ζητώντας αφενός μεγαλύτερη αυτονομία αν όχι και ανεξαρτησία για την περιφέρεια τους και διαμαρτυρόμενοι κατά της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ισπανία αλλά και την Καταλονία.

Η απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου να εγκρίνει την υιοθέτηση από το Βερολίνο των μηχανισμών στήριξης της ζώνης του ευρώ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και ανακούφιση από τους Ευρωπαίους ηγέτες

Επεισόδια και συλλήψεις για 2η μέρα έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κάιρο.

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν σε επίθεση από οργισμένα πλήθη διαδηλωτών στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη. Οργή για την ταινία με τον Μωάμεθ

Περισσότεροι από 310 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε δυο εργοστάσια στο Καράτσι και τη Λαχώρη του Πακιστάν.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βόρειους ανέμους 2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου