Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τετάρτη 13-7-2011 / 07.30 π.μ…… Στο Ζεμενό του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, απόψε στις 8μιση το Βράδυ συγκέντρωση Λαϊκή Συνέλευση, με θέμα τις «Επιπτώσεις του Μεσοπρόθεσμου». Γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ», Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ξυλοκάστρου στις 7.30 το απόγευμα, παράλληλα συνεχίζονται καθημερινά οι συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων» σε πολλές πόλεις της χώρας, με σημείο αναφοράς το Σύνταγμα…..



 
Επανήλθαμε… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή αν ά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Στο Ζεμενό του  Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, απόψε στις 8μιση το Βράδυ συγκέντρωση Λαϊκή Συνέλευση, με θέμα τις «Επιπτώσεις του Μεσοπρόθεσμου». Γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»,  Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ξυλοκάστρου στις 7.30 το απόγευμα, παράλληλα συνεχίζονται καθημερινά  οι συγκεντρώσεις «αγανακτισμένων» σε πολλές πόλεις  της χώρας, με σημείο αναφοράς το Σύνταγμα.

Σήμερα και η 7η  Ειρηνική μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας και όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόσκληση  «Δεν πάμε διακοπές!  Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει για να περάσουμε από όλες τις γειτονιές για να τους «ξυπνήσουμε»! Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, να κορνάρετε και να φωνάξετε μαζί μας» «ραντεβού στις 19:30 στο parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Mε κράνος ε! να μη ξεχνιόμαστε...)»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συνεπικουρεί στην προσπάθεια του Εργαστηρίου Σεισμολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την καταγραφή και παρακολούθηση της σεισμικότητας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο το βράδυ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ξυλόκαστρο,   Μουσική Θεατρική Παράσταση «Μαρινέλλα μια Περιοδεία», αναβάλλεται, για λόγους που αφορούν τη διοργανώτρια εταιρεία.

Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και την  +τοπία την ομάδα πολιτισμού  της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» παρουσιάζουν  την έκθεση «Ζωγραφικές Περιπλανήσεις του Βασίλη Μαυρίδογλου» 16 με 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της Συκίας. Ανοικτά καθημερινά 9 με 11 το βραδυ, παράλληλα με την έκθεση θα εξελίσσονται και άλλα δρώμενα τέχνης. Εισοδος Ελεύθερη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δημιουργικών εργαστηρίων του Κέντρου Νέων Κορινθίας πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων, το οποίο εντάσσεται στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης. Η Έκθεση στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, στην Κόρινθο, θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 3 με 6 το απόγευμα

Ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα στους δημότες και τους επισκέπτες για να κάνουν την βόλτα τους, τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν. Ο Ποδηλατικός σταθμός στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, λειτουργεί στην είσοδο του Πάρκου Αναψυχής (ποταμός Σύθας) στο Ξυλόκαστρο, από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00 & 18:30 – 21:00
++++++++++++++

Ένταση και επεισόδια  το βραδυ έξω από  το προεδρικό στη Λευκωσία. Εκατοντάδες διαδηλωτές ζήτησαν εξηγήσεις  από την κυβέρνηση για τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Εθνικής Φρουράς.

Να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου όλες οι διαδικασίες  για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ζήτησε από το Γιούρωγκρουπ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θα στηρίξει τις τράπεζες που θα αποτύχουν στα τεστ αντοχής της Παρασκευής, δεσμεύτηκε  η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας  της Ιρλανδίας στην κατηγορία Τζάνγκ, προχώρησε ο οίκος Μούντις.

Από τον επομενο Μήνα θα εμφανιστεί στις μισθοδοσίες  επιχειρήσεων, η αυξημένη παρακράτηση, λόγο της μείωσης  του αφορολόγητου στις 8000 ευρω.

Εγρήγορση ζήτησε από τα κομματικά στελέχη ο Αντώνης Σαμαράς. «Δεν υπάρχει περιθώριο για διακοπές»

Σημαντική πτώση των βάσεων στις φετινές πανελλαδικές προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνουν την κλιμάκωση του Γενικού Βαθμού

Σε εξέλιξη φωτιές στον Άγιο Παντελεήμονα Αναβύσσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Λαγκαδά Αερόπολις, Στο Μαλανδρίνο Φωκίδας και στο  Κορακονήσι Ζακύνθου.

Σύλληψη υπόπτου για εμπρησμό στις Βολίμες Ζακύνθου, σήμερα στον ανακριτή  

Παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσάπτει το ομώνυμο παρατηρητήριο σε Λιβύους Αντικαθεστωτικούς.

Επιχειρήσεις ακόμα και τον Αύγουστο, παρά το Ραμαζάνι, σχεδιάζει το ΝΑΤΟ, αν ο Καντάφι δεν σεβαστεί τη γιορτή

Έρευνα σε βάρος του Μπους για βασανιστήρια ζητά το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Προσφυγή στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αναμένεται να καταθέσει η ΠΑΕ Λάρισα κατά της Σούπερλιγκ για την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα

Υψηλές θερμοκρασίες με   Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου