Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δευτέρα 11-7-2011 / 07.30 π.μ…… Παρά τις επιθέσεις που δέχονται οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και υπουργούς που κάνουν λόγο για Τσαντίρια στην πλατεία και ότι θα αρχίσουν διάλογο για την εκκαθάριση της, συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας…..



 
Επανήλθαμε από σήμερα, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Παρά τις επιθέσεις που δέχονται οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και υπουργούς που κάνουν λόγο για Τσαντίρια στην πλατεία και ότι θα αρχίσουν διάλογο για την εκκαθάριση της, συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού καλεί σε ανοιχτή συνέλευση τη σήμερα στις 8.30 μ.μ.  όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου. Προτεινόμενος χώρος της ανοιχτής συνέλευσης είναι τα γραφεία του ΣΥΝ στην Κόρινθο (Ερμού και Αδειμάντου, 1ος όροφος).

Σήμερα  ξεκινά ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου, τα μαθήματα πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχή χρονιά, λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα και γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου δίπλα από το λιμάνι του Κιάτου, πληροφορίες και νέες εγγραφές στη γραμματεία του Ομίλου: Τηλέφωνo:  27420-26105

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δημιουργικών εργαστηρίων του Κέντρου Νέων Κορινθίας πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων, το οποίο εντάσσεται στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης. Στην έκθεση παρουσιάζονται τα έργα των συμμετεχόντων, τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές (μπατίκ, ακρυλικό, κλπ.). τα εγκαίνια της, αύριο  στις 8μιση το βραδυ. Στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, στην Κόρινθο. Θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 3 με 6 το απόγευμα

Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» παρουσιάζει την έκθεση «Ζωγραφικές Περιπλανήσεις του Βασίλη Μαυρίδογλου» 16 με 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της Συκίας. Ανοιχτά καθημερινά 9 με 11 το βραδυ. Εισοδος Ελεύθερη

Ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα στους δημότες και τους επισκέπτες για να κάνουν την βόλτα τους, τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν. Ο Ποδηλατικός σταθμός στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, λειτουργεί στην είσοδο του Πάρκου Αναψυχής (ποταμός Σύθας) στο Ξυλόκαστρο, από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00 & 18:30 – 21:00
++++++++++++++

Κρίσιμη η συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ σήμερα, με επίκεντρο το πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα. Θα προηγηθεί έκτακτη συνάντηση μεταξύ Ρομπέι, Τρισέ. Μπαρόζο και Όλι Ρέν, προκειμένου να βρεθεί λύση πριν από την συνάντηση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζωνης.

Τελεσίγραφο από Ευρωπαϊκές τράπεζες που κατέχουν Ελληνικά ομόλογα, ζητούν από το Γιούρωγκρουπ να άρει τις κόκκινες γραμμές στο θέμα της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα, στο νέο πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα.

Ανησυχία από το ΔΝΤ για το χρέος των ΗΠΑ και προειδοποιήσεις για ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο.

Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Κάρολος Παπούλιας

Υπέρ των αποδοκιμασιών σε βάρος βουλευτών τάσσεται σχεδόν ένας στους 2  Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα της Κάππα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής». Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τα επεισόδια

Στόχος πολιτών έγινε και πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, αυτή τη φορά σε ταβέρνα στη Τζια, όπου δειπνούσε με την παρέα του.

Μαίνεται η πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, μεταξύ Αγιού και Αγιόκαμπου, κοντά στην Αιδηψό, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι  αγνοούνται, μετά τη βύθιση τουριστικού ποταμόπλοιου με 188 επιβαίνοντες, στον ποταμό Βόλγα στη Ρωσία.

Τουλάχιστον 35 είναι οι νεκροί και 100 οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην Ινδία. Το δυστύχημα συνέβη όταν 12 βαγόνια μιας ταχείας στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας βγήκαν από τις γραμμές και συνετρίβησαν.

Φόρο σε κάθε τόνο διοξειδίου του ‘ανθρακα που εκπέμπουν,  θα πληρώνουν απο το επόμενο καλοκαίρι, οι 500 πιο ρυπογόνες  επιχειρήσεις στην Αυστραλία.

Τη φυλάκιση του προέδρου της Φενέρ Μπαχτσέ, Αζίζ Γκέλντιριμ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των στυμμένων αγώνων στην Τουρκία, ζήτησε το δικαστήριο που ασχολείται με την υπόθεση. 

Υψηλές θερμοκρασίες με   Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου