Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τρίτη 12-7-2011 / 07.30 π.μ…… Συμβαίνουν και ες Κορινθίας…?? Επιτέθηκαν φραστικά στην Κατερίνα Φαρμάκη κατά την παρουσία της στο πανηγύρι στον Άγιο Ιωάννη, συμφωνα με αναφορά στην Korinthian news από παρευρισκομένους, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας δέχτηκε φραστική επίθεση, παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα….


 
Επανήλθαμε… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Συμβαίνουν και ες Κορινθίας…??   Επιτέθηκαν φραστικά στην Κατερίνα Φαρμάκη κατά την παρουσία της στο πανηγύρι  στον Άγιο Ιωάννη,  συμφωνα με αναφορά στην Korinthian news  από  παρευρισκομένους, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας δέχτηκε φραστική επίθεση, παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα….

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συνεπικουρεί στην προσπάθεια του Εργαστηρίου Σεισμολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την καταγραφή και παρακολούθηση της σεισμικότητας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δημιουργικών εργαστηρίων του Κέντρου Νέων Κορινθίας πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων, το οποίο εντάσσεται στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης. Στην έκθεση παρουσιάζονται τα έργα των συμμετεχόντων, τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές (μπατίκ, ακρυλικό, κλπ.). τα εγκαίνια της, σήμερα  στις 8μιση το βραδυ. Στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, στην Κόρινθο. Θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 3 με 6 το απόγευμα

Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» παρουσιάζει την έκθεση «Ζωγραφικές Περιπλανήσεις του Βασίλη Μαυρίδογλου» 16 με 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της Συκίας. Ανοιχτά καθημερινά 9 με 11 το βραδυ, παράλληλα με την έκθεση θα εξελίσσονται και άλλα δρώμενα τέχνης. Εισοδος Ελεύθερη

Ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα στους δημότες και τους επισκέπτες για να κάνουν την βόλτα τους, τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν. Ο Ποδηλατικός σταθμός στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, λειτουργεί στην είσοδο του Πάρκου Αναψυχής (ποταμός Σύθας) στο Ξυλόκαστρο, από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00 & 18:30 – 21:00
++++++++++++++

Χωρίς ουσιαστικές  αποφάσεις το χθεσινό Γιούρωγκρουπ., θα υπάρξει ομάδα εργασίας  που θα αναλάβει τις τεχνικές λεπτομέρειες για τη συμμέτοχη του ιδιωτικού τομέα, στο νέο πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου οι οριστικές αποφάσεις, εκτίμησε ο πρόεδρος του συμβουλίου Ζαν Κλοντ Γιουνγκέρ. Προηγήθηκε αγωνιώδης επιστολη Παπανδρέου προς Γιουνγκέρ, με την οποία ζητούσε άμεση λήψη αποφάσεων για τη ρύθμιση του Ελληνικού χρέους.

Η αυτοπροστασία της Ελλάδας, είναι αυτοπροστασία της Ευρωζώνης, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση του  Γιούρωγκρουπ

Θα πουληθούν πολύ λιγότερα από αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, λόγο μειωμένου ενδιαφέροντος, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. 

Στην Κύπρο 10 πυροτεχνουργοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα συνδράμουν στην εξακρίβωση των αιτιών της έκρηξης στη Ναυτική Βάση στη Λεμεσό, με 12 νεκρούς και 62 τραυματίες.

Οι αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση και θέματα Δικαιοσύνης στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο

Σε 3 δώσεις από 14 Ιουλίου η καταβολή του ΦΠΑ  από τους φορολογούμενους.

Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος  σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη  για υποκίνηση αθλητικής βίας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6.6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες, συμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.

Στη δίνη βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης η Σομαλία προειδοποιεί ο ΟΗΕ, Χιλιάδες οι πρόσφυγες σε καταυλισμούς.

Αναβάλλεται για την 1η Αυγούστου η εκδίκαση της υπόθεσης Στρος-Καν, συνεχίζεται η έρευνα

Υψηλές θερμοκρασίες με   Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου