Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πέμπτη 20-1-2011 / 7.30 π.μ ……

Η ομάδα πολιτισμού «+τοπία» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, οργανώνει ένα πολιτιστικό διήμερο στο Intro Art Café, στην πλατεία Ξυλοκάστρου. Απόψε στις 9μιση το βραδυ Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta και αύριο επίσης στις 9μιση το βραδυ θα γίνει η  Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αργύρη Χιόνη «Ότι περιγράφω με περιγράφει». Είσοδος Ελεύθερη.

Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε επισκέφτηκε χθες το διοικητικό συμβούλιο των φαρμακοποιών Κορινθίας προκειμένου να τον ενημερώσουν για το πρόγραμμα τον απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών που έχει προγραμματιστεί να νομοθετήσει , το υπουργείο υγείας και πρόνοιας.

Ερώτηση προς την αρμόδια υπουργό σχετικά με την ΚΕΡΑΦΙΝΑ  κατέθεσε ο βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ κ. Άγγελος Μανωλάκης.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Λυκοποριάς καλούν τους κατοίκους και τους φορείς της τοπικής κοινότητας, αύριο στις 7 το βραδυ, στο κέντρο Βραχνού, για συζήτηση σχετικά με θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα

Αύριο ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,  Δημήτρης Βίτσας, θα βρίσκεται στην Κόρινθο,  όπου, θα
δώσει συνέντευξη τύπου με θέμα ¨Πολιτικές εξελίξεις¨, στο ξενοδοχείο ¨ΕΦΥΡΑ¨, στις 06:00 μ.μ. Στις 07:30 μ.μ. θα παρευρεθεί σε σύσκεψη μελών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ν. Κορινθίας.

Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Συκέας σάς προσκαλούν στην τοπική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 23/1/2011 στο κατάστημα ΦΟΙΝΙΚΕΣ στις 10:30πμ, με θέμα: "Ανάγκες της τοπικής κοινότητας και των κατοίκων της - Προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη και έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην τοπική κοινότητα"
++++++++

Αίρονται νε νομοσχέδιο όλοι οι περιορισμοί κατά την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος, προβλέπει κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών για ορισμένα επαγγέλματα.

Απεργούν και σημερα οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας  στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους, απέχουν από τα καθήκοντα τους για τον ίδιο λόγο οι δικηγόροι, πλην των Αθηνών.

24ωρη απεργία σημερα των γιατρών  όλης της χώρας. 4ωρη στάση εργασίας από τις 8μιση το πρωι έχουν εξαγγείλει ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ

1 ευρώ  και 40 λεπτά, αυξάνεται από 1ης Φεβρουαρίου η τιμή του ενιαίου εισιτήριου στα Μεσα  Μεταφοράς

Στάση εργασίας 11 με 3μιση στα μπλε λεωφορεία, 11 με 3 στα τρόλεϊ. Ακινητοποιημένοι και σημερα οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού.

Ομόφωνα υπέρ της παραγραφής των αδικημάτων των 3 πρώην υπουργών για το Βατοπέδι, τάχτηκε το δικαστικό συμβούλιο του Άρειου Πάγου

Περιορισμένες αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών ανακοίνωσε ο Χάρης Καστανίδης

Η Καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που κατηγορείτε για το σχεδιασμό επιθέσεων αυτοκτονίας  στο Ιράκ.

Απέφυγε δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα ο Χου Ζιντάο, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο

Τοπικές νεφώσεις με  Βόρειους, Δυτικούς  ανέμους  1 - 2 μποφόρ, σημερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου