Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Δευτέρα 17-1-2011 / 7.30 π.μ ……

Όπως μας ζητήσατε και είχαμε υποσχεθεί, από σημερα και κάθε μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή, θα βρίσκετε και πάλι καθημερινά σύντομες ειδήσεις με περισσότερο βάρος στα Τοπικά μας θέματα.

Αύριο στις  μιάμιση το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου, θα συνεδριάσει  η Οικονομική Επιτροπή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, με τα εξής θέματα:
1.- Έγκριση πρακτικών άγονης δημοπρασίας προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών 2.- Γενική ψήφιση πιστώσεων (δωδεκατημόρια)

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος καλεί τους Προέδρους, Συμβούλους και Εκπροσώπους, της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου την Τετάρτη στις 7 το βραδυ στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός, για ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 6 το  απόγευμα στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητας  στο Ξυλόκαστρο, το Επιμελητήριο Κορινθίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», του ΕΣΠΑ 2007-2013, καλούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας στην παρουσίαση του προγράμματος : «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»  Πληροφορίες: 2741 0 24 464  εσωτ: 920 Μαριάτζελα Πανούση

Η ομάδα πολιτισμού «+τοπία» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, οργανώνει ένα πολιτιστικό διήμερο στο Intro Art Café, στην πλατεία Ξυλοκάστρου. Την Πέμπτη στις 9μιση το βραδυ Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta και την Παρασκευή επίσης στις 9μιση το βραδυ θα γίνει η  Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αργύρη Χιόνη «Ότι περιγράφω με περιγράφει». Είσοδος Ελεύθερη.
++++++

Η επιμήκυνση του δανείου των 110 δισεκ. αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ άλλων στις συνεδριάσεις του Γιούρωγκρουπ και του ΕΚΟΦΙΝ, σημερα και αύριο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αρχίζει σημερα, ενώπιων του  τριμελούς εφετείου κακουργημάτων, η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Το πρωι συνεδριάζει εκτάκτως η Συντονιστική Επιτροπή  εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς, προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της εν όψη και του διαλόγου για το σχέδιο νόμου.

Στάση εργασίας  11 με 3μιση το απόγευμα, προγραμματισμένη για σημερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ στο Λεκανοπέδιο, καθώς και την Τετάρτη και Πέμπτη τις ίδιες ώρες, αύριο στάση εργασίας 12 με 4 στον Ηλεκτρικό, κανονικά θα λειτουργεί το ΜΕΤΡΟ.

Κλειστά σημερα και αύριο τα Φαρμακεία στον Πειραιά

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Τυνησία με ανταλλαγές πυρών μεταξύ ενόπλων και δυνάμεων ασφαλείας.

Σε θάνατο καταδικάστηκε μουσουλμάνος για τον φόνο έξι χριστιανών στην Αίγυπτο

Έκρηξη βόμβας με 9 νεκρούς στο Αφγανιστάν.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με  Βορειοανατολικούς ανέμους  4 - 5 μποφόρ, σημερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου