Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τέταρτη 19-1-2011 / 7.30 π.μ ……

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος καλεί τους Προέδρους, Συμβούλους και Εκπροσώπους, της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου απόψε στις 7 το βραδυ στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός, για ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Σημερα στις 7 το βραδυ  ο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, θα συναντηθει με το Δ.Σ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κορίνθου,,   προκειμένου να εξετάσουν θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους της Κορινθίας.

Απόψε στις 6 το  απόγευμα στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητας  στο Ξυλόκαστρο, το Επιμελητήριο Κορινθίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», του ΕΣΠΑ 2007-2013, καλούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας στην παρουσίαση του προγράμματος : «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»  Πληροφορίες: 2741 0 24 464  εσωτ: 920 Μαριάτζελα Πανούση

Η ομάδα πολιτισμού «+τοπία» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, οργανώνει ένα πολιτιστικό διήμερο στο Intro Art Café, στην πλατεία Ξυλοκάστρου. Αύριο στις 9μιση το βραδυ Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta και την Παρασκευή επίσης στις 9μιση το βραδυ θα γίνει η  Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αργύρη Χιόνη «Ότι περιγράφω με περιγράφει». Είσοδος Ελεύθερη.
+++++

Περισσότεροι από 500 000 οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα.  Το μεγαλύτερο ποσοστό ανασφάλιστων εντοπίστηκε στην περιφέρεια Μακεδονίας με ποσοστό 36.25%

1 δισεκ. € εχει χάσει το ΙΚΑ το 2010 σε σχέση με το 2009, σύμφωνα με τα στοιχειά που παρουσίασε  ο διοικητής του Ιδρύματος.

Σε κλειστό φάκελο στο οποίο θα αναγράφεται ο συνολικός αριθμός τους και η συνολική αξία, θα παραδίδονται οι αποδείξεις για το αφορολόγητο.

Το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων θα βρεθεί στο επίκεντρο του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού σημερα το μεσημέρι

Απέρριψε το Γιούρωγκρουπ την ιδέα της διεύρυνσης των πόρων του ταμείου διάσωσης της Ευρωζώνης δήλωσε ο Ολλανδός υπουργός οικονομικών.

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος, σε όλους τους δημόσιους χώρους ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας

Σε τριήμερες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σημερα οι Φαρμακοποιοί.

Απέχουν από τα καθήκοντα τους μέχρι και την Παρασκευή οι Δικηγόροι της χώρας, πλην των Αθηνών.

Χωρίς μπλε λεωφορεία σημερα και αύριο 11 το πρωι με 3μιση το μεσημέρι, χωρίς τρόλεϊ 11 με 3, 48ωρη απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό.  

Ένταση και παραιτήσεις υπουργών από τη νέα κυβέρνηση της Τυνησίας, ενώ,  επέστρεψε  ο ιστορικός ηγέτης της αντιπολίτευσης Μονσέφ Μαρζούκι

Περισσότεροι από 700 οι νεκροί από πλημμύρες σε προάστιο του Ρίο

Σεισμός 7,2 Ρίχτερ συγκλόνισε το νοτιοδυτικό Πακιστάν, σημερα τα ξημερώματα

Τοπικές νεφώσεις με Ανατολικούς, Βόρειους  ανέμους  1 - 2 μποφόρ, σημερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου