Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Παρασκευή 3-7-2015/07.30 πμ…. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. ΟΧΙ…. ΟΧΙ… Ήρθε η ώρα του λαού ήρθε η δικιά μας ώρα να απαντήσουμε… φτάνει πια τα μνημόνια… φτάνει πια οι Σόιμπλε… οι Ντάισεμπλουμ και τα εδώ τσιράκια τους… Ήρθε η ώρα της Αξιοπρέπειας και της ευθύνης … Ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας… Χωρίς τρόικες και κάθε είδους ντόπιους και ξένους επόπτες… Ήρθε η ώρα του Λαού… την Κυριακή Λέμε Όλοι ΟΧΙ.. ΟΧΙ… ΟΧΙ… ΟΧΙ…. Λέμε ΟΧΙ στην Υποταγή,,, ΟΧΙ στην ταπείνωση…ΟΧΙ στην εξαθλίωση… Φτάνει πια….. Καλό Βόλι….





Σήμερα στις 8μιση το βράδυ, στην Πλατεία Αγίου Βλασίου  στο Ξυλόκαστρο, η "Επιτροπή για το ΟΧΙ" διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με θέμα,  το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.  Να είμαστε όλοι εκεί...

Αύριο στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" στο Ξυλόκαστρο. Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου  - Ευρωστίνης «ΧΟΡΑΝΘΗ» σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» και με τη συμμετοχή  του Πολιτιστικού Συλλόγου  Γελινιατίκων. Είσοδος Ελεύθερη

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες ότι -μετά τα τελευταία γεγονότα- ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την 5η Ιουλίου («Ιππική συνάντηση»-Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής και «Γιορτή κερασιού»- Τ.Κ.Πύργου), την 8η Ιουλίου («το λυχνάρι του Αλαντίν»- Ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης) και την 13η Ιουλίου («Λαϊκή βραδιά»- Ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Τις πολύ κρίσιμες ώρες ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Συνιστά στους κλινικούς και εργαστηριακούς ιατρούς να συνταγογραφούν  και να εκτελούν μόνο τις βασικές και επείγουσες εξετάσεις μέχρι εξομάλυνση της κατάστασης.  Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας καλεί και συνιστά στα μέλη του να εξυπηρετούν στο διάστημα αυτό του ασθενείς αφιλοκερδώς  για όσους συμπολίτες μας αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών (Μηδενική απόδειξη Π.Υ). Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.»

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι σεμινάρια κολύμβησης για όλους. Ξεκίνησαν τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και παράλληλα σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby Swimming). Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα Aqua Fitness για εφήβους και ενήλικες. Τα τμήματα θα συντονίζουν έμπειροι εκπαιδευτές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και θα είναι ολιγομελή.  Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου (Γ. Γιαννοπούλου 1 –Περιοχή «Σφαγεία» Κιάτο) από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 6.30΄έως 9.00΄ το απόγευμα.


Μήνυμα ενότητας από τον πρωθυπουργό, ότι κι αν ψηφίσουμε θα είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, το ΟΧΙ δεν σημαίνει ρήξη, αλλά ισχυρή πίεση στην Ευρώπη και θα έχουμε συμφωνία εντός 48 ωρών . Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε όργιο παρεμβάσεων και κατηγόρησε Ευρώπη και ΕΚΤ για το κλείσιμο των τραπεζών για τις οποίες τόνισε πως είναι κεφαλαιακά επαρκείς.

Μόνο αν μας διχάσουν θα μπορέσουν να μας νικήσουν, δήλωσε  στην ΕΡΤ1 ο Πάνος Καμμένος, όποιος δεν αντέχει φεύγει, πρόσθεσε για τη διαφοροποίηση 4 Βουλευτών του.  

Το δημοψήφισμα αποτελεί επιλογή μεταξύ ευρώ η δραχμής, επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας χωρίς τη συμμετοχή του κόμματος του, πρότεινε ο Σταυρός Θεοδωράκης

Το δημοψήφισμα είναι άλλοθι για νέα μνημόνια, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο πρωθυπουργός εμμένει στο δρόμο του διχασμού, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά

Να ψηφίσουν Ναι, κάλεσαν τους πολίτες με δημόσιες δηλώσεις τοποθετήσεις τους, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Κώστας Σημίτης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Γιώργος Παπανδρέου.

 Έκκληση για ενότητα απεύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το ΟΧΙ με ομιλία του πρωθυπουργού, διοργανώνει στις 7 και μισή το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 8 στο Καλλιμάρμαρο συγκέντρωση των υποστηρικτών του Ναι.

Σήμερα η ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει την προσφυγή 2 πολιτών για ακύρωση του δημοψηφίσματος

Γερούν Ντάισεμπλουμ, ένα Όχι θα φέρει τους Έλληνες σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Πιέρ Μοσκοβισί, τη Δευτέρα η Ελλάδα θα ξυπνήσει ως μέλος της Ευρώπης ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ, εκτιμά ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι

Μη βιώσιμο το Ελληνικό χρέος εκτίμησε το ΔΝΤ και προτείνει κούρεμα κατά 30% σε  έκθεση του. Για δικαίωση της κυβέρνησης μίλησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Χωρίς διόδια η κίνηση του Σαββατοκύριακο σε όλες τις Εθνικές οδούς και στην Αττική οδό την Κυριακή.

Επαναφορά της σύνταξης για τους ανασφαλίστους υπερήλικες του ΟΓΑ.

Παραιτήθηκε από εκτελεστικός σύμβουλος των ΕΛΠΕ ο Στάθης Τσοτσωρός, μετά από δημοσιεύματα για το ύψος των αποδοχών του

Εμείς πάμε Ελλάδα παρά την κρίση, δηλώνουν επώνυμοι Αυστριακοί, από τον πρώην καγκελάριο της Αυστρίας, Φραντς Βρανίτσκι, μέχρι τον γενικό διευθυντή της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοφωνίας-Τηλεόραση.

Χιλιάδες Γάλλοι, μέλη της αριστερής πτέρυγας των Σοσιαλιστών, της Αριστεράς και συνδικαλιστικών οργανώσεων, βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού με συνθήματα «τέλος στη λιτότητα», «αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό, διαγραφή χρέους», απευθύνοντας έμμεση έκκληση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε στις 4:07 το πρωί ώρα Ελλάδας στη δυτική Κίνα. Ο σεισμός έγινε στην άκρη της Ερήμου Τακλιμακάν, 164 χμ ΒΔ της πόλης Χοτάν και 131 χμ ΝΑ της Σάτσε. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές. Ένας παρόμοιας ισχύος σεισμός τον Αύγουστο του 2014 στο Γιουνάν (κοντά στα σύνορα με το Λάος) άφησε 600 νεκρούς.

Αίθριος καιρός με  Βόρειους  άνεμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου