Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 15-7-2015/07.30 πμ…. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στα πλαίσια του Ε.Π. «Επισιτιστική και βασική Υλική συνδρομή για τους απόρους» και της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Κορινθίας, Καλεί τους δυνητικά δικαιούχους που κατοικούν στα όρια του Δήμου να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις έως τις 5 Αυγούστου στα ΚΕΠ Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, όπου θα μπορούν να παίρνουν τις σχετικές πληροφορίες. Τηλ. 2743360305 - 2743360306 - 2743030092 - 2743030092 και 2743360200. ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ…..





Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις υπηρεσίες των δήμων αποφάσισε για σήμερα, ημέρα ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων, η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Η  προγραμματισμένη  για αύριο εκδήλωση «ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ»   θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στην ΑΥΛΗ Δημοτικού Σχολείου Μελισσίου στις 21.30.

Το  ΣΑΒΒΑΤΟ το βράδυ στο  Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αποθήκη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζει το συναρπαστικό παραμύθι των παιδικών μας χρόνων,  «Τα τρία Γουρουνάκια & … ο κακός ο Λύκος ?» σε μια ολοκαίνουρια διασκευή  και σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα. Ένα μεγάλο πάρτι με καταπληκτικά κουστούμια, πολύ χορό και άκρως διασκεδαστικά τραγούδια με την υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα.  ΕΙΣΟΔΟΣ 6€ ΠΑΙΔΙΚΟ /8€ ΣΥΝΟΔΟΙ

H παιδική εξοχή-κατασκήνωση Η΄ Κορίνθου (Κλημεντίου) στο Κλημέντι Κορινθίας θα λειτουργήσει φέτος από το Δήμο Σικυωνίων. Η παιδική εξοχή – κατασκήνωση για το έτος 2015 θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 6 -16 ετών (έτος γέννησης 1999 – 2009), για μία κατασκηνωτική περίοδο, από 9 έως 23 Αυγούστου 2015. Οι εγγραφές θα γίνονται από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια του παιδιού,  στο Δημαρχείο Κιάτου, Τμήμα Κοιν. Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού (Γραφείο 6) έως 24 Ιουλίου,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27423 60117 (κα Γκαβάγια Γεωργία). Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Στυμφαλίας και Φενεού μπορούν να απευθύνονται επίσης στο Δημοτικό Κατάστημα Καλλιάνων και Γκούρας αντίστοιχα, το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου παρουσιάζει φέτος (καλοκαίρι 2015) το θεατρικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη « Ο Ήχος του Όπλου»», σε σκηνοθεσία του Χ. Τσίρτση. Οι παραστάσεις θα  δοθούν στις 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Ιουλίου στον διαμορφωμένο, ειδικά για την παράσταση, προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Χιλιομοδίου.


Έβαλα την υπογραφή μου σε μια συμφωνία που δεν πιστεύω, περιέχει σκληρές μεταρρυθμίσεις αλλά υπάρχει προοπτική, τόνισε ο πρωθυπουργός σε εφ όλης της ύλης συνέντευξη του  στην ΕΡΤ.  Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατηγορηματικός ότι, δεν κόβονται μισθοί και συντάξεις, αλλά αυξάνεται ο ΦΠΑ. Χαρακτήρισε επίσης υπαρκτό το πρόβλημα στο ασφαλιστικό, δώσαμε μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις, το ΕΚΑΣ δεν θα καταργηθεί αλλά θα αντικατασταθεί το 2020 ανέφερε. Η χώρα εξήγησε ο πρωθυπουργός δεν είχε συναλλαγματικά αποθέματα για να στηρίξει νέο νόμισμα και η άτακτη χρεοκοπία θα οδηγούσε στην έκπτωση νομίσματος.

Στις επιτροπές της Βουλής σήμερα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα και στη συνέχεια στην Ολομέλεια

Σημαντικές αλλαγές στο ΦΠΑ και το ασφαλιστικό, αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και εντάσσονται όλα τα Επικουρικά στο ΕΤΕΑ

Μετά την ψήφιση του εφαρμοστικού ο ανασχηματισμός, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, απορρίπτουν το ενδεχόμενο να αλλάξει η κομματική σύνθεση της κυβέρνησης.

Αναγκαία θεωρούν τη συμφωνία 7 στους 10 Έλληνες και ζητούν υπερψήφιση των μέτρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση για το Βήμα

24ωρη απεργία σήμερα και συλλαλητήρια από ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ – ΟΤΑ, απεργούν και οι φαρμακοποιοί

Ακινητοποιημένα το πρωί Προαστιακός και Τρένα στις 9 θα κυκλοφορήσει το ΜΕΤΡΟ.

Παρατείνεται μέχρι τις 24 του μηνός η προθεσμία πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών για τους αγρότες και κτηνοτρόφους

Με εισιτήριο από σήμερα όλες οι μετακινήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα.

Ιστορική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, τμηματική άρση κυρώσεων στην Τεχεράνη. Στους δρόμους οι Ιρανοί, γιορτάζουν την ιστορική συμφωνία

Το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), τρίτη δύναμη στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση, εξέφρασε τη βούλησή του να μη λάβει μέρος σε κυβέρνηση συνεργασίας, ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Αίθριος  καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς,  Νότιους  άνεμους  2  -  4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου