Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τετάρτη 27-8-2014/ 07.30 πμ…… Ξεκινά αύριο, όπως πάντα συμμετοχικό, ακηδεμόνευτο, ελεύθερο. Ένα τριήμερο με εξαιρετικές μουσικές, κατασκήνωση, εξορμήσεις, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και προτάσεις εναλλακτικής ζωής, ένας ύμνος στη μουσική, τη φύση και τη συναδέλφωση, στο μοναδικό περιβάλλον της Ζήρειας! το καθιερωμένο Ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ «6ο Ziria Music festival «Νίκος Δόικας» που θα πραγματοποιηθεί στο Οροπέδιο της Ζηρειας στο Αθλητικό Κέντρο, Πέμπτη - Παρασκευή & Σάββατο από τις 6 το απόγευμα. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (www.ziriafestival.gr). Είσοδος και Camping Ελεύθερο. Φέτος στο βουνό, θα περιμένει τους zirious η μπλούζα του 1ου φεστιβάλ σε μια συλλεκτική επανεκτύπωση. Να είστε γρήγοροι όταν φτάσετε, δεν φτάνουν για όλους. Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 4μμ θα ξεκινήσει λεωφορείο από το Ξυλόκαστρο (στάση Βαλκάνια, Δημαρχείο) και θα γυρίσει το βράδυ αργά. Τιμαί προσιταί! ΖΖΖΖΖΖ……




Ξεκινά αύριο, όπως πάντα συμμετοχικό, ακηδεμόνευτο, ελεύθερο. Ένα τριήμερο με εξαιρετικές μουσικές, κατασκήνωση, εξορμήσεις, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και προτάσεις εναλλακτικής ζωής, ένας ύμνος στη μουσική, τη φύση και τη συναδέλφωση, στο μοναδικό περιβάλλον της Ζήρειας! το καθιερωμένο Ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ «6ο Ziria Music festival «Νίκος Δόικας» που θα πραγματοποιηθεί στο Οροπέδιο της Ζηρειας στο Αθλητικό Κέντρο, Πέμπτη - Παρασκευή & Σάββατο από τις 6 το απόγευμα. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  (www.ziriafestival.gr).  Είσοδος και Camping Ελεύθερο. Φέτος στο βουνό, θα περιμένει τους zirious η μπλούζα του 1ου φεστιβάλ σε μια συλλεκτική επανεκτύπωση. Να είστε γρήγοροι όταν φτάσετε, δεν φτάνουν για όλους. Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 4μμ θα ξεκινήσει λεωφορείο από το Ξυλόκαστρο (στάση Βαλκάνια, Δημαρχείο) και θα γυρίσει το βράδυ αργά. Τιμαί προσιταί! ΖΖΖΖΖΖ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, μας καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με χαμόγελα! Σημείο συγκέντρωσης των σχολικών ειδών για την Κορινθία, Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Κόρινθο,   Ερμού 14, Κόρινθος, Τ.Κ. 20100 Τηλ: 274171211 - E-mail: korinthosoffice@hamogelo.gr

Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  “Short bus” του Τζον Κάμερον Μίτσελ, 101’ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν διαγράφονται οι αιώνιοι φοιτητές που έδωσαν μάθημα τα  2 προηγούμενα έτη, συμφωνα με Βελτιωτική  τροπολογία της τελευταίας στιγμής  που κατέθεσε ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Άνθρακες ο διορθωτικός ΕΜΦΙΑ, στις 6 αντί 5 οι δόσεις υπό την αίρεση της τρόικας,  χωρίς εκπτώσεις η καταβολή του για τα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα παρά τις υποσχέσεις, ίδιος ο στόχος των εισπράξεων. Το μάρμαρο θα πληρώσουν και πάλι οι πολίτες, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου σήμερα ενόψει των επαφών με την τρόικα στο Παρίσι. Αισιοδοξία Χαρδούβελη για τη συνάντηση στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στηρίζει το νομοσχέδιο η εκκλησία με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

Δεν ψηφίζει πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προταθεί από τη συγκυβέρνηση ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, αρνητική στην ανάδειξη προέδρου από την παρούσα Βουλή και η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Αεροσκάφος A-7 Corsair κατέπεσε χθες το πρωί σε μη κατοικημένη περιοχή της Κομοτηνής. Ο χειριστής του εγκατέλειψε εγκαίρως το αεροσκάφος κάνοντας χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Δεξιά στροφή Ολάντ στη Γαλλία, εκτός της νέας κυβέρνησης κράτησε ο Γάλλος πρόεδρος τους παραιτηθέντες υπουργούς της Αριστερής Πτέρυγας του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού κόμματος. Πρώην τραπεζίτης ο υπουργός οικονομίας. (Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Το Ολανδρέου του Τσίπρα του πάει γάντι.)

Άμεσο άνοιγμα των σημείων διέλευσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινιακών εδαφών, προκειμένου να εισέρθει ταχέως η ανθρωπιστική βοήθεια, προβλέπει η συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός που ετέθει σε ισχύ στη Λωρίδα της Γάζας, συμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Αιγύπτου.

Ολοκληρώθηκε αργά  χθες το βράδυ  η κατ' ιδίαν συνάντηση των προέδρων Ρωσίας και Ουκρανίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Πέτρο Ποροσένκο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κρεμλίνου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πολύπλευρες διαπραγματεύσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Σύμφωνα με την υπεύθυνη για την εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάθριν Άστον, οι συνομιλίες ήταν «θετικές».

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μίχαελ Σπιντελέγκερ, επικαλούμενος επικρίσεις που δέχεται στους κόλπους του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματός του (OVP) για τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί η φορολογική μεταρρύθμιση.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο μετά από την πτώση δύο λεωφορείων σε κανάλι κοντά στην πόλη του Λούξορ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Al Ahram».  Πρόκειται για το δεύτερο ατύχημα που συμβαίνει στην Αίγυπτο σε διάστημα λιγότερο της μίας εβδομάδας. Πριν από μερικές ημέρες σύγκρουση λεωφορείων είχε προκαλέσει τον θάνατο 38 ανθρώπων.

Το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών της οργάνωσης Φατζρ Λίμπια ("Αυγή της Λιβύης"), όπως διαπίστωσε ένας φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, ο οποίος μετείχε σε οργανωμένη ξενάγηση των δημοσιογράφων σε αυτό το στρατηγικής σημασίας αεροδρόμιο, στα νότια της πρωτεύουσας.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους   2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
 +++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου