Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τετάρτη 13-8-2014/ 07.30 πμ…… Αύριο στις 9 το βράδυ στο Ζεμενό Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η Τ.Κ. Ζεμενού, ο πολιτιστικός σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Ζεμενού «ΑΡΕΤΗ». διοργανώνουν την καθιερωμένη Γιορτή του Σταφυλιού….




Αύριο στις 9 το βράδυ στο Ζεμενό Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η  Τ.Κ. Ζεμενού, ο πολιτιστικός σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Ζεμενού «ΑΡΕΤΗ». διοργανώνουν την καθιερωμένη Γιορτή του Σταφυλιού

Το Σάββατο  στις  9μιση το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης … Ούτε μια μέρα ακόμα. Η ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο διοργανώνουν μια βραδιά αλληλεγγύης για όλους όσους το έχουν ανάγκη, «Στηρίζουμε τον αδύναμο συνάνθρωπο και όλοι μαζί τραγουδάμε για αυτό το σκοπό». Τραγουδούν: Μ. Τζαβάρα, Δ. Λογοθέτης, Β. Γώγου, Σ. Μαυραντζάς. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δ. Ζαχαρίας. Αντί εισιτηρίου προσφέρονται τρόφιμα.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο Προαύλιο Ναού Αγίου Γερασίμου Άνω Τρίκαλα, Παραδοσιακό Πανηγύρι  «Τα Νοτάρια» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός - Παραδοσιακός Σύλλογος «Οι φίλοι των Τρικάλων».

Το Σάββατο στις 10 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Δερβενίου, Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική από τον «ΑΣΤΕΡΑ» ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.

Το Λαογραφικό Μουσείο Καμαρίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  θα λειτουργήσει όλα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου κατά τις ώρες 19:00 – 22:00


Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  «Ο κύριος Βερντού» του Τσάρλι Τσάπλιν, 124΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ρύθμιση στο ζήτημα επιστροφής φόρου προαναγγέλλει τώρα η Γενική Γραμματεία Εσόδων μετά το αλαλούμ και τον εμπαιγμό των φορολογουμένων με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Ξεκαθαρίζει πως η ύπαρξη βεβαιωμένων η ληξιπρόθεσμων οφειλών δεν εμποδίζει τη χορήγηση Φορολογικής Ενημερότητας.  

Λάθος χαρακτήρισε τη διαχείριση του από την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, χαστούκια μοιράζει  τηλεοπτικώς στο συντάκτη του νόμου ο υφυπουργός ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος

Συμφωνία με την Αίγυπτο έκλεισε ήδη η Ρωσία για την εισαγωγή αγροτικών προϊόντων, όπως ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που οι νταλίκες με τα Ευρωπαϊκά προϊόντα είναι στο δρόμο της επιστροφής.

Πρώτος στόχος η αποζημίωση των παραγωγών από τα κοινοτικά ταμεία, δηλώνει ο υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας.

Την άμεση έναρξη της απογραφής των ποσοτήτων φρούτων που έχουν μείνει στα ψυγεία των Συνεταιρισμών, ζητούν οι εξαγωγείς και οι εκπρόσωποι των παραγωγών, μετά τη σύσκεψη τους στη Βέροια.

Και οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ, διαμαρτυρόμενοι για πολύ μειωμένες αποζημιώσεις, σε συμβολικές καταλήψεις, δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα

Εμπρηστική επίθεση, πιθανότατα με ρατσιστικά κίνητρα σε σπίτι που διέμεναν Μετανάστες, κοντά στο παλιό εργοστάσιο Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες εν όψει Δεκαπενταύγουστου, με απόφαση (όχι Σαμαρά... ) Κικίλια

Έτοιμη να λάβει την Ρωσική βοήθεια δηλώνει η Ουκρανία, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε η Ουκρανική κυβέρνηση στο υπουργείο εξωτερικών της Ρωσίας. Την Κριμαία επισκέπτεται αύριο ο Βλαντιμίρ  Πούτιν με σύσσωμη τη Ρωσική  κυβέρνηση.

Ισπανός Ιεραπόστολος ο οποίος είχε μολυνθεί από τον ιό Έμπολα στη Δυτική Αφρική, πέθανε σε νοσοκομείο της Μαδρίτης. Πράσινο φως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την χορήγηση μη εγκεκριμένων φαρμάκων και εμβολίων για την αντιμετώπιση της επιδημίας. 

Ένας Ιρακινός πιλότος σκοτώθηκε και μία βουλευτής τραυματίστηκε όταν το στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια στους εκτοπισμένους, συνετρίβη στο βόρειο Ιράκ.

To Βερολίνο δεσμεύεται από το νομοθετικό πλαίσιο και δεν θα παράσχει όπλα στους Κούρδους του βορείου Ιράκ.

Έντονο το πρόβλημα των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, εκτιμούν αναλυτές, προέλαση στο Ιράκ και τη Συρία

Ένοπλοι κουκουλοφόροι δολοφόνησαν  τον αρχηγό της αστυνομίας της Τρίπολης, συνταγματάρχη Μοχάμεντ Αλ Σούισι, στο τελευταίο κατά σειρά περιστατικό που καταδεικνύει την αναρχία που επικρατεί στη Λιβύη, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Δυο νεκροί, τρεις αγνοούμενοι και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός της σεισμικής δόνησης μεγέθους 5,1 βαθμών που έπληξε την πρωτεύουσα Κουίτο του Εκουαδόρ, όπως ανακοίνωσαν μέσω Twitter οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών της χώρας.

Με μίνι καύσωνα οδεύουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο σύμφωνα με την ΕΜΥ, οδηγίες από το υπουργείο υγείας. Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς,  Βόρειους ανέμους      1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου