Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δευτέρα 1-8-2016 07.30 πμ….. Συνεχίζονται οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Απόψε και αύριο στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" στο Ξυλόκαστρο. ΤΟ "Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.", Παρουσιάζει την Κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου - Πολύβιου Βασιλειάδη, "ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ... ΕΥΤΥΧΙΑΣ". Σκηνοθετική επιμέλεια Α. Δαούσης. Είσοδος ελεύθερη…..




Συνεχίζονται οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Απόψε και αύριο στις 9 το βράδυ  στο Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" στο Ξυλόκαστρο. ΤΟ "Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.", Παρουσιάζει την Κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου - Πολύβιου Βασιλειάδη, "ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ... ΕΥΤΥΧΙΑΣ". Σκηνοθετική επιμέλεια Α. Δαούσης. Είσοδος ελεύθερη

Απόψε στις 9 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία Δερβενίου, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το «Συναπάντημα Ευρωστινίων 2016». Αύριο, την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην Αυλή του «Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου» στο Δερβένι, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Πειραματιστές» παρουσιάζουν την ξέφρενη κωμωδία «Νυφική Σουίτα» σε κύμανα και σκηνοθεσία Τ. Λουίζου  Είσοδος Ελεύθερη 

Η "Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου" στις Αποθήκες του Συνεταιρισμού στο Χιλιομόδι, παρουσιάζει την Κωμωδία του Μολιέρου "Ο Φιλάργυρος", στις 1-5-6-7-8 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ. Κρατήσεις στο τηλ. 6908 96 11 57

+++++++++++++


Δραματική ήταν η νύχτα για τις δυνάμεις πυρόσβεσης και τους κατοίκους στη βόρεια Εύβοια καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Φαράκλας συνέχισε να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι επίγειες δυνάμεις με τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών προσπάθησαν να κρατήσουν οριοθετημένη τη φωτιά προκειμένου να μην απειλήσει την κωμόπολη της Λίμνης. Σε ετοιμότητα βρίσκεται το οχηματαγωγό Καπετάν Αριστείδης σε περίπτωση που χρειαστεί να εκκενωθεί. Εν τω μεταξύ έφτασαν τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Αγιόκαμπου με το φέρυ μποτ από την Στερεά Ελλάδα δύο μεγάλα ερπυστριοφόρα εκσκαφικά μηχανήματα ιδιωτικής εταιρείας, τα οποία με τρεις νταλίκες και συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κατευθύνονται προς τη φωτιά, προκειμένου να ξεκινήσουν την διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών για να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο. Στην περιοχή σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

Στη Σόφια σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, για τη σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και ο τουρισμός θα βγάλουν τη χώρα από την ύφεση, δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στο «Βήμα της Κυριακής», εκτιμά ότι η χρονιά θα κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα 1.3% έναντι του αρχικού στόχου 0.5%

Σήμερα θα καταβληθεί η σύνταξη Αυγούστου στους συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Με επίσχεση εργασίας προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣ Θεσσαλονίκης, εάν μέχρι αύριο δεν τους καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Συνάντηση με τον Γιώργο Καμίνι θα έχει στις μια το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άνοιγμα σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, από το Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη.

Περισσότερες από 26 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, έκαναν οι άντρες των ΜΑΤ, μετά την εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Οι αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία και πέταξαν φυλλάδια, που έγραφαν συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.

Την πρόθεση της Τουρκίας να υποχωρήσει από τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών σε περίπτωση που αυτή δεν ανταποκριθεί στην κατάργηση βίζας για τους Τούρκους πολίτες, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες κατήγγειλε η Χύλαρι Κλίντον, υποστηρίζοντας ότι υπέκλεψαν και στη συνέχεια δημοσιοποίησαν ηλεκτρονικά μηνύματα της Εθνικής Επιτροπής του κόμματος των Δημοκρατικών. 

Μαχητές ανατίναξαν δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα έξω από βάση της αστυνομίας στην πρωτεύουσα της Σομαλίας και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Η ισλαμιστική οργάνωση αλ Σαμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αρχηγείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (CID) της Σομαλίας στη Μογκαντίσου.

Η κατάσταση ομηρίας που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Γερεβάν της Αρμενίας και στοίχισε την ζωή σε δύο αστυνομικούς, έληξε χθες, καθώς οι ένοπλοι που είχαν καταλάβει το αστυνομικό τμήμα παραδόθηκαν στις αρχές

Αίθριος καιρός, άνοδος της θερμοκρασίας, με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  2 - 3   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου