Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 4-9-2015/07.30 πμ…. Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης…….




Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρακτικό Γεωργικό Σχολείο (ΠΓΣ) Βέλου. Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΠΓΣ Βέλου κα Τσουγκριάνη Χαρίκλεια στα  τηλέφωνα  2742032205 και 2746023032. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων.
+++++++++++++


Ο λαός δεν θα αφήσει την Ελλάδα να επιστρέψει στο παλιό κατεστημένο, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αιγάλεω, δώσαμε μεγάλες μάχες και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον, πρόσθεσε.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητας, συστράτευση όλων των δυνάμεων, σημείωσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης από τα Χανιά και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρας ότι, μας πήγε πίσω

Προτεραιότητα είναι η κατάργηση των καταστροφικών μνημονίων, δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Σήμερα ανακοινώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης τις εκλογικές λίστες του Ποταμιού

Είναι δυνατή η 3η θέση για το ΚΚΕ, ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, παρακαλάνε για κυβέρνηση συνεργασίας, σημείωσε ο Πάνος Καμμένος

Διαμορφώνουμε ένα νέο προοδευτικό ρεύμα σε ένα νέο Εθνικό σχέδιο που υπερβαίνει το μνημόνιο, τόνισε η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση για τα 41 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Επαναλαμβάνεται σήμερα η άτυπη διακομματική για τις τηλεμαχίες των πολιτικών αρχηγών.

Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση, θα βοηθήσουμε την Ελλάδα, τόνισαν Ζίμερμαν και Αβαραμόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχαν με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό.

Εφικτή η άρση των περιορισμών στη κίνηση κεφαλαίων έως το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών και ανακοινώσε νέα  χαλάρωση 7 σημείων.

Αισιοδοξία για ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, εκφράζουν ΔΝΤ και ΗΠΑ

Μια διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σκότωσε  19 ανθρώπους και τραυμάτισε 143 στο βόρειο Καμερούν, όπου στρατιώτες μάχονται με μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ από την Νιγηρία, ανέφεραν αξιωματούχοι. Οι επιθέσεις έγιναν στο Κεράουα, μια πόλη στα βόρεια της χώρας.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε σε κέντρο υποδοχής προσφύγων στην πόλη Χέπενχαϊμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, στο ομόσπονδο κρατίδιο της Έσσης, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Αίθριος  καιρός  με  Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς  άνεμους 1 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου