Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 3-9-2015/07.30 πμ…. Συνελήφθη ζευγάρι για φοροδιαφυγή στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ηλικίας 65 και 61 ετών. Παράλληλα, συνελήφθη και ο γιος τους ηλικίας 41 ετών. Οι τρεις συλληφθέντες διατηρούσαν ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία στην περιοχή της Βελανιδιάς Ξυλοκάστρου και εκκρεμούσαν σε βάρος τους ισάριθμες παραγγελίες του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για φοροδιαφυγή…..






Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρακτικό Γεωργικό Σχολείο (ΠΓΣ) Βέλου. Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΠΓΣ Βέλου κα Τσουγκριάνη Χαρίκλεια στα  τηλέφωνα  2742032205 και 2746023032. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων.
+++++++++++++


Ανεβαίνει η πολιτική αντιπαράθεση, ντέρμπυ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Δεν πρόκειται να βάλουμε από το παράθυρο το παλιό σύστημα διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο Αιγάλεω θα μιλήσει το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας

Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ζήτησε ο Ευάγγελος Μειμαράκης από το Ηράκλειο.

Η καθιέρωση Εθνικού νομίσματος και η κατάργηση των μνημονίων κυριαρχούν  στην προγραμματική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας.

Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβέρνηση στο καπιταλιστικό πλαίσιο, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Και στην αυριανή κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ θα είναι συνοδοιπόροι στις εξελίξεις, τόνισε ο Πάνος Καμμένος

Θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του 3ου μνημονίου έθεσε η Φώφη Γεννηματά.

Δέσμη μέτρων για την άμεση αντιμετώπιση του προσφυγικού, ανακοίνωσε η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Στην Αθήνα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό.

Γροθιά στο στομάχι είναι οι εικόνες των νεκρών παιδιών που πέταξαν τα κύματα στις τουρκικές ακτές της Αλικαρνασσού, μετά τα δύο ναυάγια με Σύρους πρόσφυγες που σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Κω.

Παγώνει έως τις 16 Οκτωβρίου η προθεσμία υπαγωγής των επιχειρήσεων ιδιωτικής εκπαίδευσης στο καθεστώς ΦΠΑ 23%

Πιστώνεται σήμερα η πρώτη δόση της επιδότησης ανοικείου στους 9500 δικαιούχους

Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς.  

Σε εξέλιξη η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κυπαρισσία, πάνω από το χωριό Αετός, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές 

Διπλή βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος στη Σαναά της Υεμενης. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, 28 άτομα σκοτώθηκαν και 75 τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τις αρχές, βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά εντός του τεμένους.

Η γενική εισαγγελία της Γουατεμάλας ανακοίνωσε ότι, δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προέδρου της χώρας Ότο Πέρες Μολίνα, ο οποίος φέρεται να ήταν ο επικεφαλής ενός κυκλώματος διαφθοράς στα τελωνεία.

Αίθριος  καιρός  με  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  άνεμους 5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου