Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 22-8-2012 / 07.30 π.μ…… Με τίτλο "Καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής" η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" Κορινθίας αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της. "Αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις και ρόλο της δήθεν «αντιμνημονιακής» Χρυσής Αυγής είναι η πρόσφατη συμμετοχή τριών βουλευτών της στο μπλοκάρισμα της διαδικασίας δημιουργίας Επιτροπής Ελέγχου για το χάρισμα της ΑΤΕ (και μαζί της του 40% της ελληνικής αγροτικής γης) στην Τράπεζα Πειραιώς. Πλέον δεν μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι «δεν είχε καταλάβει».Οι χρυσαυγίτες, εμφανιζόμενοι ως «πατριώτες» (όπως και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, οι ταγματασφαλίτες της κατοχής), έρχονται για να επιβάλλουν την τάξη, να προστατεύσουν τη σύγχρονη κατοχή ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Ε λοιπόν, δεν θα τους περάσει! Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ούτε στην Κορινθία, ούτε πουθενά, καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες, καμία ανοχή στο φασισμό που σηκώνει κεφάλι!"…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με τίτλο  "Καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής" η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" Κορινθίας αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της. "Αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις και ρόλο της δήθεν «αντιμνημονιακής» Χρυσής Αυγής είναι η πρόσφατη συμμετοχή τριών βουλευτών της στο μπλοκάρισμα της διαδικασίας δημιουργίας Επιτροπής Ελέγχου για το χάρισμα της ΑΤΕ (και μαζί της του 40% της ελληνικής αγροτικής γης) στην Τράπεζα Πειραιώς. Πλέον δεν μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι «δεν είχε καταλάβει».Οι χρυσαυγίτες, εμφανιζόμενοι ως «πατριώτες» (όπως και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, οι ταγματασφαλίτες της κατοχής), έρχονται για να επιβάλλουν την τάξη, να προστατεύσουν τη σύγχρονη κατοχή ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Ε λοιπόν, δεν θα τους περάσει! Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ούτε στην Κορινθία, ούτε πουθενά, καμία ανοχή στους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες, καμία ανοχή στο φασισμό που σηκώνει κεφάλι!"

Χθες το πρωί ξεκίνησαν  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ποδηλάτες από την Ελλάδα και την Τουρκία, μέλη των Εθνικών Συντονιστικών Κέντρων του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ποδηλατικών Διαδρομών Eurovelo,  ποδηλατούν στην Μεσογειακή Οδό EV8 από την Πάτρα προς Πειραιά, Κρήτη, Ρόδο έως τα παράλια της Τουρκίας στην Μαρμαρίδα. Σήμερα οι ποδηλάτες (Έλληνες και Τούρκοι) θα δώσουν συνέντευξη τύπου, στις 12 το μεσημέρι στο Ξυλόκαστρο (Ξενοδοχείο Sikyon Coast).

Την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 5μιση το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, το 4ο «ZIRIA MUSIC FESTIBAL Νίκος Δόικας» με τη συμμετοχή των B.D. Foxmoor, Σπυριδούλα / Δημήτρης Πουλικάκος, την "καθιερωμένη" μουσική σύμπραξη φίλων! και  πολλών συγκροτημάτων. Ελεύθερα Είσοδος, Κάμπινγκ και οργανωμένες εξορμήσεις. Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα στο  www.zrriafestival.gr

Απόψε  στις 9:00 το βράδυ, στο ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης, παιδική θεατρική παράσταση «Ο Τζιμ το τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» του Ευγένιου Τριβιζά. Είσοδος 10€.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το 1ο FESTIVAL BEACH VOLLEY στο γήπεδο Beach Volley «Σφυρή - Καραντάσιου» στην παραλία Ξυλοκάστρου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι αθλητές ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 40 – 49 και 50 – 59 και ΑΝΔΡΕΣ από 18 και άνω. Πληροφορίες 2743360209 – 6973652848 Σαλωνίτης Ιωάννης

Στο πλαίσιο «ΣΙΚΥΩΝΙΑ  2012» ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΕΛΙΝΑΣ, διοργανώνει την «3η Γιορτή Ντομάτας» στη ΒΕΛΙΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ το Σάββατο στις 8μιση το βραδύ, σε ΝΕΟ χώρο με Άφθονα Δωρεάν Παραδοσιακά Φαγητά και Γλέντι με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (Λαϊκά, Δημοτικά).
++++++++

Στην Αθήνα σήμερα ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ, Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ, θα συναντηθεί το απόγευμα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Με άνοδο έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, σε κλίμα αισιοδοξίας, ενόψει των επικείμενων συναντήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

«Το μόνο που θέλουμε είναι ένα λίγος "αέρας να ανασάνουμε" για να τρέξει η οικονομία και να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα», είπε στην Bild ο Έλληνας πρωθυπουργός

«Οι μνημονιακές πολιτικές στέλνουν το λαό και τη νεολαία στον Kαιάδα της ανεργίας. Οι κατεδαφιστικές πολιτικές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, τις οποίες συνεχίζει και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ, οδηγούν τα ποσοστά ανεργίας σε πρωτοφανή ιστορικά ρεκόρ και τους νέους να είναι πάνω από ένας στους 2 άνεργος. Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σ’ ένα απέραντο κοινωνικό ερειπιώνα.», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κλείδωσε» η μείωση στα ειδικά μισθολόγια για την κάλυψη των 11,5 δισ. ευρώ, οριστική η απόφαση

Τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ είναι η «χαριστική βολή» στην κοινωνία, λέει η ΑΔΕΔΥ, σφοδρές αντιδράσεις από τα συνδικάτα

«Αν η Ελλάδα βγει από το Ευρώ, οι επόμενοι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, διότι η Ευρωζώνη είναι σαν την αγκινάρα», δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Τζουλιάνο Αμάτο.

Εισαγγελική παρέμβαση για ΔΕΚΟ και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, που δεν εφάρμοσαν το νόμο για περικοπές στις αμοιβές των εργαζομένων.

Προκαταρτική εξέταση και για μεγαλοστελέχη τραπεζών που δεν έχουν υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις, καθώς και για πρόσωπα με μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό.

Για την εξόφληση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ δεσμεύτηκε το υπουργείο Υγείας, μετά το τελεσίγραφο

Άρχισε, με απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης 2012,  με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές σε Αρχαία Νεμέα, στην Τροιζίνα, στη Μεσσηνία, στη Ζάκυνθο, στη Χίο και στην Αιτωλοακαρνανία.

Πύρινος εφιάλτης και  στην Ιταλία με 127 εστίες φωτιάς σε όλη τη χώρα, ένας νεκρός στο Αβελίνο

Την πιθανότητα σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης στη Συρία, μελετά το Εθνικό Συριακό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του.

«Αδύνατη» μία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, διαμηνύει το καθεστώς Άσαντ, η κρίση διαχέεται στο Λίβανο

Υψηλό κόστος στην ισραηλινή οικονομία θα είχε μια επίθεση στο Ιράν, εκτιμά έκθεση, μέχρι και 5,4% του ΑΕΠ

Σε διακανονισμό των οφειλόμενων στην εφορία, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως θα σφραγιστούν τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης το  ερχόμενο Σάββατο.

Αίθριος καιρός   με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους  4  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου