Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δευτέρα 20-8-2012 / 07.30 π.μ…… Απόψε στις 8:30 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Ερανική Επιτροπή Αγίου Μακαρίου, με τον Παναγιώτη Λάλεζα, την Ελένη Δεήση και τον Παναγιώτη Τσόγκα, Είσοδος 10 €…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι\


Απόψε  στις 8:30 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Ερανική Επιτροπή  Αγίου Μακαρίου, με τον Παναγιώτη Λάλεζα, την Ελένη Δεήση και τον Παναγιώτη Τσόγκα,  Είσοδος 10 €.

Την Τετάρτη  στις 9:00 το βράδυ, στο ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης, παιδική θεατρική παράσταση «Ο Τζιμ το τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» του Ευγένιου Τριβιζά. Είσοδος 10€.

Την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 5μιση το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, το 4ο «ZIRIA MUSIC FESTIBAL Νίκος Δόικας» με τη συμμετοχή των B.D. Foxmoor, Σπυριδούλα / Δημήτρης Πουλικάκος, την "καθιερωμένη" μουσική σύμπραξη φίλων! και  πολλών συγκροτημάτων. Ελεύθερα Είσοδος, Κάμπινγκ και οργανωμένες εξορμήσεις. Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα στο  www.zrriafestival.gr

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το 1ο FESTIVAL BEACH VOLLEY στο γήπεδο Beach Volley «Σφυρή - Καραντάσιου» στην παραλία Ξυλοκάστρου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι αθλητές ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 40 – 49 και 50 – 59 και ΑΝΔΡΕΣ από 18 και άνω. Πληροφορίες 2743360209 – 6973652848 Σαλωνίτης Ιωάννης

Κοινωνικό παντοπωλείο και δημοτική τράπεζα ρουχισμού, έθεσε σε λειτουργία, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο δήμος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων και οικογενειών που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Ο δήμος καλεί τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, να ενεργοποιηθούν και να συνεισφέρουν στις κοινωνικές δομές του δήμου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας  ή ενδύματα και παιχνίδια, σε καλή κατάσταση και καθαρά.

Από το τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής,  Κορινθίας, ανακοινώθηκε ότι, «Η Υπηρεσία δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι επιθυμούν να εφοδιαστούν με ειδική άδεια αλιείας μεγάλων πελαγικών ειδών (ξιφίας, τόνος) για το έτος 2013 .Οι αιτήσεις θα υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου  και θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα  δικαιολογητικά».

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Κορινθίας, ανακοινώθηκε ότι, «Όσοι παραγωγοί έχουν τεμάχια ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ, που δεν έχουν ενεργοποιήσει δικαιώματα ενιαίας αποδεσμευμένης ενίσχυσης και επιθυμούν να διαθέσουν την παραγωγή τους για οινοποίηση, να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας προκειμένου να γίνει καταχώριση στο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ των τεμαχίων αυτών με κωδικό 11078". ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 11078 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ»
++++++++

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Χίο, όπου εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, πιο επικίνδυνα τα μέτωπα σε Πυργί και Αρμόλια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Τεράστιες οι ζημιές σε Μαστιχοκαλλιέργειες.

Σε εξέλιξη και οι φωτιές σε Άνδρο, Μαγνησία, Ζάκυνθο, Λακωνία και Μεσσηνία . Πολύ υψηλός και σήμερα  ο κίνδυνος  εκδήλωσης πυρκαγιών.  

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί από χθές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενόψει της μετάβασης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη γερμανική πρωτεύουσα στις 24 Αυγούστου.

Νέα σύσκεψη για το πακέτο μέτρων των 11,5 δις, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο υπουργείο οικονομικών,  στην Αθήνα την Τετάρτη ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ.

Δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα ξεκαθαρίζει ο Γερμανός υπουργός των οικονομικών

Αυστηρό μήνυμα από το Μαξίμου για τη φοροδιαφυγή με αφορμή τα γεγονότα της Ύδρας, «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή».

«Μια απλή διαδικασία φορολογικών ελέγχων μετατράπηκε από την κυβέρνηση σε ένα σώου επίδειξης αυταρχισμού. Η κυβέρνηση είναι σε πανικό, αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά τον λαό ως εχθρό και γι’ αυτό είναι επικίνδυνη.», αναφέρει μεταξύ άλλων για τα γεγονότα της Ύδρας, ο ΣΥΡΙΖΑ,

Σε προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προσχωρούν από σήμερα έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Από σήμερα η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης για 70 000 αγρότες.

Με γιορτή στο ΟΑΚΑ έληξε το Ραμαζάνι για τους μουσουλμάνους στην Αθήνα, σε κλίμα χαράς

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 30χρονου για τα γεγονότα της Πάρου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Οι μυστικές υπηρεσίες Βρετανίας και Γερμανίας «βοηθούν τους Σύρους αντάρτες», καταγράφουν τις κινήσεις του στρατού. Δημόσια εμφάνιση Άσαντ σε τέμενος της Δαμασκού για τη λήξη του Ραμαζανιού, εν μέσω διαρκούς αιματοχυσίας

Ένας υπουργός του Σουδάν και άλλοι τριάντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.

Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός αστυνομικού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον έξι άνθρωποι στην Ινγκουσετία, στη Ρωσία,

Να θέσουν τέλος «στο κυνήγι μαγισσών κατά του WikiLeaks» κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Τζούλιαν Ασάνζ στην αποδυναμωνόμενη δήλωσή του από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ιαπωνική «απόβαση» σε διαφιλονικούμενα νησιά εξοργίζει την Κίνα, ανεβαίνει το θερμόμετρο

Αίθριος καιρός   με Βορειοανατολικούς, Βόρειους  ανέμους  3  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου