Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Τετάρτη 24-8-2011 / 07.30 π.μ…… Απόψε στις 8μιση το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο η Ερανική Επιτροπή Ι.Ν. Αγίου Μακαρίου οργανώνει για την ενίσχυση του Ιερού Ναού, Δημοτική μουσικοχορευτική εκδήλωση.. Τραγουδούν: Παναγιώτης Λάλεζας, Παναγιώτης Τσιόγκας και Ελένη Δείση. Είσοδος 10 ευρώ……




O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Απόψε στις 8μιση το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο η Ερανική Επιτροπή Ι.Ν. Αγίου Μακαρίου οργανώνει για την ενίσχυση του Ιερού Ναού, Δημοτική μουσικοχορευτική εκδήλωση.. Τραγουδούν: Παναγιώτης Λάλεζας, Παναγιώτης Τσιόγκας και Ελένη Δείση.  Είσοδος 10 ευρώ.

Στην Τελική Ευθεία το  καθιερωμένο πλέον «3ο ZIRIA Music Festival» στο Αθλητικό Κέντρο, στα Τρίκαλα Κορινθίας, Παρασκευή και Σάββατο, από τις 7 το απόγευμα και όσο πάει… Θα παρελάσουν πολλές Μουσικές Μπάντες το διήμερο. Δυνατότητα Κατασκήνωσης στο χώρο, όπου και αυτή τη χρονιά η οργάνωση προβλέπεται άψογη και το κέφι στο ΖΕΝΙΘ. Πληροφορίες και πρόγραμμα στο http://www.ziriafestival.gr/

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, αύριο στις 10 το βράδυ «Τα καταστήματα Εστίασης της Παραλίας Συκιάς σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο  "ΑΓΓΕΛΟ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ" και την Τοπική Κοινότητα, Αποχαιρετούν τους Φίλους της Συκιάς και τους Εύχονται Καλό Χειμώνα, Προσφέροντας Εκλεκτά Εδέσματα. Η Είσοδος είναι Ελεύθερη. Σας περιμένουμε να Διασκεδάσουμε όπως Μονό η Συκιά και οι Συκιώτες Γνωρίζουν.», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα στον ίδιο χώρο έως  την Κυριακή, η Ομαδική Παιδική Έκθεση.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ, ταξιδεύει στην  ΚΟΡΙΝΘΟ, αύριο και μεθαύριο στις 9μιση το Βράδυ, στο Κέντρο Νέων Κορίνθιας,  πληροφορίες τηλ. 2741 0 29 980  Είσοδος Ελεύθερη.

«Την αντίθεσή του στην αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% στον τομέα της εστίασης από 1η Σεπτεμβρίου, εκφράζει το Επιμελητήριο Κορινθίας»  και αναφέρει μεταξύ ήλων σε γραπτή ανακοίνωση, «Πρόκειται για ένα μέτρο καταστροφικό που θα οδηγήσει σε μείωση την ζήτηση και αναπόφευκτα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας χωρίς παράλληλα να αυξήσει τα δημόσια έσοδα. Τέλος επισημαίνεται πως ο μέσος όρος του ΦΠΑ του κλάδου εστίασης στα κράτη – μέλη της Ε.Ε κυμαίνεται στο 11%, με τη Γαλλία στο 5.5%, την Ισπανία στο 8% και την Ιταλία στο 10%»
++++++++++++++

Δηλώσεις μέσω τηλεοπτικού σταθμού της Λιβύης, φέρεται να έχει κάνει  ο Μουαμάρ Καντάφι, μετά την κατάληψη του αρχηγείου του από τους εξεγερμένους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερ. Η απομάκρυνσης μας από το συγκρότημα κατοικιών έγινε για λόγους τακτικής είπε, η θα πεθάνουμε η θα νικήσουμε.

Αποχώρησε από το κτίριο της πρεσβείας της Λιβύης στην Αθήνα ο πρέσβης, επεισόδια με αντικαθεστωτικούς

Θα κερδίσουμε τη μάχη για την οικονομία δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Έχουμε μια απόπειρα κατεδάφισης των δημόσιων πανεπιστημίων. Είναι η τελευταία πράξη κατεδάφισης ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού και μιας καταστροφικής κυβέρνησης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα το μεσημέρι στα Προπύλαια κατά του νόμου-πλαίσιο και πορεία προς το Σύνταγμα

Έξι νομοσχέδια θα τεθούν επί τάπητος στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι

Επεισόδια σημειωνόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ φιλάθλων της τοπικής ομάδας με δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά την απόφαση να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην 4η κατηγορία, υποβιβάζεται και η Καβάλα. Τουλάχιστον 7 άτομα φέρεται να τραυματιστήκαν ελαφρά και έγιναν και 10 συλλήψεις.

Το «πάγωμα» των χορηγιών προς τη Σούπερ Λίγκα και την Football League μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, αποφάσισε στη διάρκεια της συνεδρίασής η ΟΠΑΠ ΑΕ. Οι περικοπές θα ισχύσουν και για το Κύπελλο, ενώ εξαιρούνται οι εθνικές ομάδες και το Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Περιορισμένες ζημιες από τα 5.9 Ρίχτερ στις Ανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν. Ελεύθερος να επιστρέψει στη Γαλλία.

Σε γενική απεργία στις 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνει το μεγαλύτερο ιταλικό συνδικάτο, κατά των κυβερνητικών μέτρων λιτότητας. 

Την πιστοληπτική ικανότητα της Ιαπωνίας υποβάθμισε η Moody's λόγω του μεγάλου ελλείμματος στον προϋπολογισμό της χώρας αλλά και της παράλληλης αύξησης του χρέους της.

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 4 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου