Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τρίτη 2-8-2011 / 07.30 π.μ…… Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη, θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο….



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη, θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι   ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο.

Η πορεία υλοποίησης του αυτοκινητοδρόμου της Ολυμπίας οδού θα είναι το θέμα της ευρείας σύσκεψης αύριο στο υπουργείο Υποδομών. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι περιφερειάρχες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Πέτρος Τατούλης και Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές των νομών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, οι δήμαρχοι των πρωτευουσών των νομών που διατρέχει η Ολυμπία Οδός, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και εκπρόσωποι άλλων φορέων από τις δύο Περιφέρειες.

Μετά την έντονη διαφωνία τους, σχετικά με τα χημικά  απόβλητα στο Σουσάκι, κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν αύριο στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου οι κύριοι Κελλάρης και. Σπινθάκης, στελέχη των Οικολόγων Πράσινων. Στον ίδιο χώρο στις 11.30 θα επακολουθήσει συνέντευξη τύπου από τη  νεοσύστατη "Πρωτοβουλία για τραμ στην Κορινθία" όπου θα προβάλλει τις θέσεις της για την δημιουργία βιώσιμου τραμ στην Κορινθία

Την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη. Το αντικείμενο της συνάντησης είναι οι εξελίξεις για το θέμα των δεξαμενών χημικών στο Σουσάκι, για το οποίο η κ. Διώτη είχε καταθέσει και σχετική επερώτηση στη Βουλή. Στη συνέχεια, στις 12.00 το μεσημέρι η κα. Δίωτη θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Αγίων Θεοδώρων.

Απόψε  στις 9 το βραδυ στο Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλοκαστρο, Παιδική θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη με το έργο του Αριστοφάνη «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ». Είσοδος : 13 ευρω

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο  η «Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου. Παράλληλα την Παρασκευή το βραδυ θα παρουσιαστεί το έργο, του Φεντερίκο Γκάρθια Λόρκα «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη, από την  Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και το Σάββατο, Συναυλία με τη Nikki Ponte, Dimension X και  Clay Dee. Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

2 εκθέσεις και  στο «ΣΤΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» θα διαρκέσουν έως τις 8 Αυγούστου ανοιχτά 8 το βραδυ με 12 τα μεσάνυχτα, πρόκειται για την  «Έκθεση Ζωγραφικής της Σοφίας Κατσαρού με τίτλο «εντός εκτός και επί τα αυτά» και ζωγραφική βιτρό σε χρηστικά αντικείμενα» και τα «Χειροποίητα Κοσμήματα – Χριστίνα και Κατερίνα Ζορμπά»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία της πόλης, θα διαρκέσει έως τις 21 Αυγούστου
++++++++++++++

2 δεκαετίες θα χρειαστεί η Ελλάδα  για να ρίξει το χρέος της  κάτω από το 60% του ΑΕΠ, αυτό αναφέρει συμφωνα με πληροφορίες η έκθεση του ΟΟΣΑ, που θα παρουσιάσει το μεσημέρι στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού.

Για διάλογο χωρίς προκαταλήψεις  στην αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, δεσμεύτηκε ο υπουργός οικονομικών, προϋπόθεση η αυστηρή τήρηση των δημοσιονομικών στόχων που έχουν τεθεί.

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί μετά και τη νέα άκαρπη συνάντηση που είχαν χθες με τον υπουργό Υποδομών. «Η κυβέρνηση θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης ζητά από τους Περιφερειάρχες να αφαιρούν άδειες από τους ιδιοκτήτες που κλείνουν διόδια και δρόμους

Να αναλάβει πρωτοβουλία για ένα «Εθνικό Συμβόλαιο για τον Τουρισμό» ανάμεσα σε κόμματα, κοινωνικούς εταίρους και συλλογικούς φορείς του Κλάδου, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς

Διαμαρτυρία για την απομάκρυνση των σκηνών από το Σύνταγμα, πορεία προς το Δημαρχείο Αθηναίων πραγματοποίησαν  χθες «Αγανακτισμένοι»

«Point system» για τους καθυστερούμενους λογαριασμούς προωθεί η ΔΕΗ. Διακανονισμός κατά περίπτωση

Με μορφή ηλεκτρονικής κάρτας οι άδειες διαμονής των αλλοδαπών, κατατέθηκε το νομοσχέδιο.

Πόλη υπό πολιορκία και υπό τα πυρά αρμάτων μάχης παραμένει η Χάμα στη Συρία. Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφάλειας

Χωρίς αποφάσεις η πρώτη ημέρα των στρατιωτικών κρίσεων στην Τουρκία, απουσίες λόγω παραιτήσεων και δικών

Η Βουλή των αντιπροσώπων υιοθέτησε το νομοσχέδιο για την διαχείριση του Αμερικανικού ελλείμματος, το απόγευμα η ψηφοφορία στη Γερουσία.

Την αγανάκτηση τους με ανακοίνωση, εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας.

Αίθριος καιρός  με   τοπικες βροχές το βραδυ και  Βορειοδυτικούς, Νότιους  ανέμους   2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου