Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 9-3-2011 / 7.30 π.μ …… Κλειστά θα παραμείνουν και σημερα, λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία στα χωριά Μάνα, Παναρίτη και Πύργο, ….

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Κλειστά θα παραμείνουν και σημερα, λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία στα χωριά, Μάνα, Παναρίτη και Πύργο, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μετά από απόφαση του αρμοδίου αντιδημάρχου,  ενώ στα λευκά παραμένει η ορεινή Κορινθία με χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και απαραίτητες αλυσίδες στο ορεινό δίκτυο.

Αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, σχετικα με τους ελέγχους που έχουν γίνει για την στατική κατάσταση του 1ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου, κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας, Ανδρέας Ζάρρος

Την Κορινθο θα επισκεφτεί σημερα ο Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Christophe Farnaud. Μετά τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό, στις 12μιση το μεσημέρι καλεσμένος του Πρύτανη του Πανεπηστημιου Πελοποννήσου, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Η Ευρώπη απέναντι στην Κρίση»

Η Συντονιστική Επιτροπή Σικυωνίων Φορέων καλεί τα μέλη της και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, στην προγραμματισμένη προπαρασκευαστική συνάντηση όλων των φορέων που ασχολούνται με θέματα Ανάπτυξης - Ποιότητας Ζωής στον δήμο Σικυωνίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, απόψε στις 6μιση το απόγευμα.

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη, σχετικά με αναπροσαρμογή τελών, συνεδριάζει αύριο στις 2μιση το μεσημέρι η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι  με 3  θέματα συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Μειωμένες τιμές, 5 € ανά άτομο για ενοικίαση εξοπλισμού, δάσκαλο σκι κατά ομάδες 10 – 15 ατόμων και αναβατήρα, στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή για σχολεία και συλλόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση  του Κέντρου,  πληροφορίες στo  τηλέφωνo: 6941550983
+++++++

Επιμένουμε σε «συνολική και πραγματική λύση» τόνισε ο πρωθυπουργός, μετά τον κύκλο επαφών που είχε με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Την ανάγκη να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Λύση-πακέτο για το Αιγαίο έθεσε και πάλι σε δηλώσεις του ο Αχμέτ Νταβούτογλου

 Λύση ή απέλαση, το μήνυμα της κυβέρνησης στους μετανάστες της «Υπατίας»
Παραμένουν οι ενστάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη ρύθμιση για τις περιοχές Natura

Κανονικά λειτουργούν σημερα, τα Μεσα Μαζικής Μεταφοράς, οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Μουαμάρ Καντάφι, ο όποιος συνεχίζει τους βομβαρδισμούς και τις αεροπορικές επιδρομές κατά στρατηγικής σημασίας πόλεων,  με τους αντικαθεστωτικούς να του δίνουν «διορία» 72 ωρών για να παραιτηθεί

Χαμηλές θερμοκρασίες με τοπικές νεφώσεις  και   Βόρειους, Βορειοδυτικούς ανέμους   3 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου