Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πέμπτη 17-3-2011 / 7.30 π.μ …… Διαφορετικές προτάσεις Κλαδούχου.. Ψαράκη.. σχετικά με τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων…. στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Διαφορετικές προτάσεις Κλαδούχου.. Ψαράκη.. σχετικά με τις  καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων.. το θέμα συζητήθηκε ως κατεπείγον, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης…. Την Πρόταση του Δημάρχου που περιλαμβάνει και κινητοποιήσεις ψήφισε ο Ανδρέας Ζάρρος. Ναι στις μεταρρυθμίσεις υπό προϋποθέσεις η πρόταση Ψαράκη, ενώ διαφορετικές προτάσεις είχαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Να γίνει περαιτέρω συζητηση και  με κόκκινες γραμμές η πρόταση Σκούρα. Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν αυξήσεις στα τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Ξυλοκάστρου, μειώσεις για τους κατοίκους του πρώην δήμου Ευρωστίνης. Η συζητηση των υπολοίπων θεμάτων αναβλήθηκε για νέα συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 7μιση το βραδυ.

Με μοναδικό θέμα. «Γνωμοδότηση επί του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης», θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η «Επιτροπή Διαβούλευσης, Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου» υπό την προεδρία του Δημάρχου.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας από την Παρασκευή στο Ξυλόκαστρο το 4ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ)

Η Πρωτοβουλία συλλόγων & φορέων Νομού Κορινθίας διοργανώνει την Κυριακή στις 10 και μισή το πρωι στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, ημερίδα με θέμα: "Διαχείριση στερεών αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου στα πλαίσια του ισχύοντος ΠΕΣΔΑ"(Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση) Κοινή Δράση.

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης την προσεχή Δευτέρα  και στις  8 το βραδυ στο cafe Bistro στο Κιάτο, η ποιητική βραδιά σε Επιμέλεια της Σικυώνιας Σκηνής, είναι αφιερωμένη στον Ξυλοκαστρίτη ποιητή Τάκη Μιχόπουλο. Εισηγητής, ο Στάθης Γκουρβέλος, θα απαγγείλουν,  ο ίδιος ο ποιητής και οι Τάκης Αθανασόπουλος, Χρήστος Ζαχαριάς, Ακριβή Καλδίρη, Τέτη Παγκάλου και Γεωργία Παπακωνσταντίνου.

Τη Δευτέρα στις 6μιση το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, για δεύτερη φορά από το 2001, καλεί όλους τους Κορίνθιους, σε  ημερίδα, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του λιμανιού της Κορίνθου.
+++++++

Εκτός ελέγχου χαρακτήρισε την  κατάσταση στο σταθμό Φουγκοσίμα. Ο επίτροπος ενέργειας.

Οδηγίες για πληρώματα Ελληνικών πλοίων που ταξιδεύουν στην περιοχή, εξέδωσε η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Γι βραχυπρόθεσμους κινδύνους στην Ελληνική οικονομία, κάνει λόγο στην έκθεση του  το ΔΝΤ.

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή στην ενημέρωση των κομμάτων για τα αποτελέσματα της Συνόδου

Νέα άνοδο κατέγραψε η μέση τιμή της αμόλυβδης, ξεπέρασε το 1.70 σε 13 νομούς της χώρας.

Αύξηση της φοροαπαλλαγής για όσους αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους, προβλέπει διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου.

24ωρη απεργία πραγματοποιούν σημερα οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό και Τραμ, κανονικά κινούνται τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, ο Προαστιακός και  ο ΟΣΕ.

Προκηρύξεις των «Πυρήνων» βρήκαν οι Αρχές σε υπολογιστή που κατασχέθηκε στις έρευνες

Φόβοι για σφαγή στη Βεγγάζη το προπύργιο των αντικαθεστωτικών στην ανατολική Λιβύη, όπου κατευθύνεται ο στρατός του Μουαμάρ Καντάφι εκδίδοντας και τελεσίγραφο προς τους κατοίκους. Αγνοείται η τύχη τεσσάρων δημοσιογράφων των New York Times.

Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών στο Μπαχρέιν, έκρυθμη η κατάσταση.

Σεισμική δόνηση 5.3 ρίχτερ ταρακούνησε χθες το απόγευμα το Σαντιάγκο της Χιλής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.

Τοπικές βροχές  με Ανατολικούς, Βόρειους  ανέμους   3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου