Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 11-10-2012/ 07.30 π.μ….. Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη είχαν Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Δημοτική ενότητα Ευρωστίνης, το προεδρείο του εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου και άλλοι φορείς της περιοχής. Στην συνάντηση πού είχαν , στο Υπουργείο Δικαιοσύνης,, οι φορείς του Δερβενίου ανέπτυξαν στον κ. Ρουπακιώτη την αναγκαιότητα να παραμείνει το Ειρηνοδικείο στο Δερβένι , ενός από τα πιό παλιά ιστορικά ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς αυτό συνεστήθη λίγο μετά από την σύσταση του Ελληνικού κράτους ως Ειρηνοδικείο Ζαχόλης,….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη είχαν  Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Δημοτική ενότητα Ευρωστίνης, το προεδρείο του εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου και άλλοι φορείς της περιοχής. Στην συνάντηση πού είχαν , στο Υπουργείο Δικαιοσύνης,, οι φορείς του Δερβενίου ανέπτυξαν στον κ. Ρουπακιώτη την αναγκαιότητα να παραμείνει το Ειρηνοδικείο στο Δερβένι , ενός από τα πιό παλιά ιστορικά ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς αυτό συνεστήθη λίγο μετά από την σύσταση του Ελληνικού κράτους ως Ειρηνοδικείο Ζαχόλης,

Επιτέλους μετά από μακρόχρονη ταλαιπωρία και αγώνα, φαίνεται ότι δόθηκε λύση στο τεράστιο πρόβλημα των εργαζομένων στο φράγμα Ασωπού που παρέμεναν απλήρωτοι εδώ και 8 περίπου μήνες. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και τα προβλήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τους ίδιους και τις οικογένειές τους να μην έχουν ούτε για τα αναγκαία για να ζήσουν! Οι ίδιοι είχαν προβεί αρκετές φορές σε διαμαρτυρία, προσπαθώντας να δημοσιοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει σχέση με την ίδια την επιβίωσή τους. Μάλιστα κάποιοι απ΄ αυτούς είχαν προχωρήσει ακόμα και σε απεργία πείνας, θέλοντας να δείξουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Με 41 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες, στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ξυλοκάστρου, στα πλαίσια του Τριημέρου Δράσεων αύριο, το Σάββατο και την Κυριακή, των «Ελλήνων Ολυμπιονικών στην Κορινθία για το Μέλλον του Ελληνικού Αθλητισμού», διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο και με τη συνδρομή του Σ.Ε.Ο. (Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών) διασυλλογικό αγώνα με την ονομασία Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Ανοικτών Οριζόντων και Προοπτικής» για σκάφη τύπου Optimist την Κυριακή. Στον αγώνα με τη παρουσία τους θα  τιμήσουν και οι Χάλκινες Ολυμπιονίκες του Πεκίνου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη, οι οποίες θα συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση του αγώνα δίνοντας οδηγίες από τη εμπειρία τους στους μικρούς ιστιοπλόους .

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου, «Ταινίες των Φίλων», από τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν, το Αζερμπαιτζάν και την Ελλάδα, με το σύνθημα «Η ζωή σαν μια γιορτή!» συνεχίζεται  έως και αύριο στο Λουτράκι. Στόχοι του Φεστιβάλ είναι η ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και  χωρών όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα αλλά και η προώθηση της συνεργασίας κινηματογραφιστών και κινηματογραφόφιλων των χωρών αυτών.
++++++++

Νέα συνάντηση με την τρόικα θα εχει το απόγευμα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το κλείδωμα των μέτρων που θα εξασφαλίσουν στην Ελλάδα την επόμενη δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ελείφθει απόφαση για μόνιμο γενικό γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων και ανα τρίμηνο αξιολόγηση των προϊσταμένων εφοριών.

Σε απόσυρση της τροπολογίας που καταργεί τις εργοδοτικές εισφορές σε Εργατική Εστία και Εργατική Κατοικία, προχώρησε για 2η φορά ο υπουργός εργασίας, προηγήθηκε αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία.

Κραυγή αγωνίας για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα και για τον «πολύ δύσκολο χειμώνα που έρχεται» από τον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη.

Μέσω των Συμβολαιογράφων θα ελέγχονται οι παράνομες συντάξεις. Το νέο σύστημα ανακοινώνεται σήμερα.

Η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής  χρυσού στην Ευρώπη μέσα στο 2016, εκτιμά αρθρο του Μπλούμπεργκ

Να ζητήσει ξανά η Ελλάδα τη λίστα Λαγκάρντ από τη Γαλλία, προκειμένου να ελεγχτεί η γνησιότητα της,  ζητεί ο οικονομικός  εισαγγελέας   Γρηγόρης Πεπόνης. Στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, καταθέτουν σήμερα για το θέμα Ευάγγελος Βενιζέλος και Φίλιππος Σαχηνίδης.

Τη δημιουργία μιας τηλεφωνικής «κόκκινης γραμμής» αποφάσισαν οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας *Πάνος Παναγιωτόπουλος* και της Τουρκίας *Ισμέτ Γιλμάζ*

Ενταξιακές διαπραγματεύσεις με λύση για την ονομασία ζητά για την ΠΓΔΜ η ΕΕ, έκθεση με αναφορά στον όρο «μακεδονικός»

Την Κύπρο βρίσκει πάλι μπροστά της η Τουρκία στην έκθεση προόδου της ΕΕ, αντιδράσεις στην Άγκυρα

Οι σειρήνες της Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν  σήμερα στις 11 το πρωί, τακτική δοκιμή

Νέα γενική πανεργατική απεργία προκήρυξαν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ για τις 18 Οκτωβρίου. Η απόφασή τους αυτή ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε από το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο

Βοήθεια για τους χιλιάδες «νέους φτωχούς» της Ισπανίας ζητά ο Ερυθρός Σταυρός, το σκληρό πρόσωπο της κρίσης

Στο κατώφλι του junk η Ισπανία, υποβαθμίστηκε από την Standard and Poor's, πιέσεις προς τη Μαδρίτη

Η Τουρκία προσγείωσε συριακό αεροσκάφος στην Άγκυρα, μετέφερε επικοινωνιακό εξοπλισμό

Νέο «όχι» από τη Συρία σε πρόταση κατάπαυσης του πυρός, αμείωτη η εμφύλια βία

Προβάδισμα μίας μονάδας για τον Ρόμνεϊ σε νέα δημοσκόπηση, σκληραίνει ο αγώνας

Βροχές, με Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου