Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δευτέρα 23-5-2011 / 07.30 π.μ …… Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας. Προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει κάποιο εικαστικό έργο του, πίνακα, φωτογραφία, κολλάζ, γλυπτό ή όποια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την πανέμορφη Συκιά. Τελευταία ημέρα παραλαβής έργων, Τετάρτη 15 Ιουλίου, τηλ. Επικοινωνίας: 6937 336 883, 6976 895 582  και 27430 28940

Στο κτηματολόγιο θα ενταχτεί μεταξύ άλλων στην Κορινθία και η παραλιακή ζώνη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από Δερβένι, Ροζενά έως Μελίσσι

Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα  στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο, το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Κορίνθου διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Κοινωνικές ανισότητες και μετανάστευση: Μεταπτυχιακές σπουδές, έρευνα και κοινωνική πολιτική"

Την  Τετάρτη στις 7 το απόγευμα η τελευταία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, διάλεξη της Σχολής Γονέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο  Λουτράκι, με θέμα: Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επαγγελματικές διέξοδοι και διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Τα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής,  στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβούλιου, υπό τον πρωθυπουργό.

Αρχίζει σήμερα η διαδικασία ανάδειξης του νέου γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Επίθεση κατά κυβέρνησης και ΝΔ από τη ΓΕΝΟΠ για τον τρόπο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Συλλαλητήριο την Τετάρτη

Απελευθέρωση 136 επαγγελμάτων από 2 Ιουλίου ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, νικητής των χθεσινών  Βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο.

Σχεδόν 8 μονάδες μπροστά το Κεντρικό Δεξιό Κόμμα, έναντι των Σοσιαλιστών στις χθεσινές εκλογές στην  Ισπανία.

Στην προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών θα σταλεί σήμερα η δικογραφία για την υπόθεση ηλεκτρονικής αντιγραφής μέσω SMS στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Υπεράριθμους καθηγητές στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, καταγράφει ερευνά του υπουργείου παιδείας.

Στην ταινία το «Δένδρο της Ζωής» με πρωταγωνιστή τον Μπράντ Πίτ ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Κανών

Αναστέλλουν τη μεσολάβηση για επίλυση της κρίσης στην Υεμένη οι χώρες του κόλπου, μετά την άρνηση του προέδρου  Σάλεχ να υπογράψει τη συμφωνία μεταβίβασης της εξουσίας.

Η Ισλανδία κλείνει μέχρι νεωτέρας τον εναέριο χώρο της μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Γκρίμσβετν

Εμμένει ο Ομπάμα στα σύνορα του '67 με δεσμεύσεις για την ασφάλεια του Ισραήλ

Στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των Play off  της Σουπερλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Ολυμπιακός Βόλου της ΑΕΚ.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους   3    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου