Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τετάρτη 26-8-2015/07.30 πμ…. Παραιτήθηκαν 13 από τα 25 μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ασκώντας δριμεία κρητική για τους χειρισμούς και τη νέα πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις αποφάσεις του κόμματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων, "Παραιτούμαστε επομένως από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αλλά και από μέλη του κόμματος, γιατί η παραμονή μας στο κόμμα στην παρούσα περίσταση θα σήμαινε και αποδοχή των ακολουθούμενων πολιτικών με τις οποίες διαφωνούμε κάθετα." Μεταξύ των παραιτηθέντων ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος (Πρώην) Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ο Ηλίας Σακούλας από το Ξυλόκαστρο…..




Παραιτήθηκαν  13 από τα 25 μέλη  της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ασκώντας δριμεία κρητική για τους χειρισμούς και τη νέα πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις αποφάσεις του κόμματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων, "Παραιτούμαστε επομένως από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αλλά και από μέλη του κόμματος, γιατί η παραμονή μας στο κόμμα στην παρούσα περίσταση θα σήμαινε και αποδοχή των ακολουθούμενων πολιτικών με τις οποίες διαφωνούμε κάθετα."  Μεταξύ  των παραιτηθέντων ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος (Πρώην) Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ο Ηλίας Σακούλας από το Ξυλόκαστρο

Απεβίωσε χθες από οξύ πνευμονικό οίδημα, σε ηλικία 76 ετών ο υπουργός Γεωργίας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Κορινθίας Γιάννης Ποττάκης. Για μεγάλο διάστημα παρέμενε στη Λυγιά Κορινθίας όπου είχε κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο χωριό του Ασπρόκαμπος Κορινθίας. Ο Γιάννης Ποττάκης γεννήθηκε το 1939 στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας.

Στην τελική ευθεία το Μουσικό τριήμερο Zirius…  To 7ο Ziria Music Festival μπορεί να αναβλήθηκε, όμως οι Zirius δεν πτοήθηκαν και σκάρωσαν ένα σούπερ τριήμερο στο βουνό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Την Πέμπτη 27 Αυγούστου λοιπόν θα είμαστε εκεί. Η είσοδος και η κατασκήνωση θα είναι ελεύθερη, όπως και η συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα. Το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας θα φροντίσει για τις υποδομές του τριημέρου. Θα έχει ποτά και φαγητά σε μειωμένες τιμές και θα έχει ετοιμάσει ότι χρειαστεί για τις υποδομές της κατασκήνωσης και την ασφαλή διαμονή μας.  ΜΟΥΣΙΚΗ: Η σκηνή θα στηθεί στο σαλέ (ανάλογα τον καιρό μέσα ή έξω από την αίθουσα). ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΡΜΗ (Σάββατο 29/8 10:00πμ) - ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑΣ (Σάββατο 29/8 10:00πμ) - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ MOUNTAIN BIKE - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ WUDANG TAI CHI και  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Παρουσίαση- συζήτηση για το αλληλέγγυο εμπόριο από το δίκτυο χωρίς μεσάζοντες «Αλλότροπον», αποτελούμενο από μικρούς παραγωγούς ή οικιακούς καλλιεργητές

Την Παρασκευή  στις  9μιση  το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο. Παιδική θεατρική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ», ΘΙΑΣΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ από το  ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, παίζουν ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ. Είσοδος 7€. Προπώληση: βιβλιοπωλείο Θ. Αδαλάκης 7€. Ειδική τιμή στην προπώληση για τους υπαλλήλους του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 5€

Την Παρασκευή στις 8μιση το βράδυ στον υπαίθριο χώρο του Lab2Art στο Λουτράκι. Μετά από την περσινή επιτυχία και στο πλαίσιο του festivalArt, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά η βραδιά ταινιών μικρού μήκους. Είσοδος Ελεύθερη 
+++++++++++++


Στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας από τις 10 το πρωί οι βάσεις για μια θέση εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, εντός της ημέρας τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.

Κλειδώνει η ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Προκόπης Παυλόπουλος φαίνεται να απορρίπτει τη σύγκληση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που ζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι, θα εφαρμόσει κατά γράμμα το πνεύμα και τις διατάξεις του Συντάγματος.

Είναι ώρα να δώσει ο Ελληνικός λαός ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή τετραετίας, τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη

Η νεολαία είναι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα μεγάλα θύματα των μνημονίων σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στις συναντήσεις του με κοινωνικούς φορείς, σήμερα στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής, θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά και την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ θα δει και εκπροσώπους φορέων

Σε τηλεοπτικό διάλογο καλούν τον Αλέξη Τσίπρα, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Σταύρος Θεοδωράκης

Τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο δυσβάστακτο μνημόνιο, διαγωνίζονται για την υφαρπαγή της ψήφου του λαού, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα, τονίζει ο Πάνος Καμμένος

Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καλώντας για 3η φορά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να καταθέσει σχετικά με το δικαστικό συμβιβασμό με τη Ζίμενς.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, διαμαρτυρόμενοι για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Να αποφύγουν τις αλληλοκατηγορίες για το θέμα της Μετανάστευσης, καλεί την Ευρώπη ο αρμόδιος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Να κλείσουν τα εξωτερικά σύνορα της περιοχής  Σέγκεν, ζήτησε ο υπουργός οικονομικών της Τσεχίας.

Συναγερμό για προσφυγική κρίση διαρκείας σημαίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, λέγοντας ότι έως και 3.000 άνθρωποι αναμένεται να φθάνουν καθημερινά στην ΠΓΔΜ τους προσεχείς μήνες -στην πλειονότητά τους Σύροι.

Φωτογραφίες-θλιβερή απόδειξη της καταστροφή του Ναού Βάαλ στην αρχαία πόλη της Παλμύρας ανάρτησαν και «περιφέρουν» οι τζιχαντιστές σε δικτυακούς τόπους προσκείμενους στο Ισλαμικό Κράτος.


Αίθριος  καιρός  με  Βορειοανατολικούς άνεμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου