Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δευτέρα 12-5-2014/ 07.30 πμ…… Ομάδα της «Συμπολιτείας» Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Ζάρρο συνεχίζει τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου, χθες επισκέφτηκαν τα Τρικαλοχώρια, την Καρυά, την Ζάχολη και τα Ροζενά. σήμερα θα επισκεφτούν από τις 7 το απόγευμα τα Στύλια, το Παναρίτι και τη Μάννα. Ενώ αύριο θα πραγματοποιηθει η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στην Πλατεία Αγ. Βλασίου στις 8:00μμ……



Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ανανεωτική Συνεργασία» του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, σήμερα από τις 7 το απόγευμα θα επισκεφτεί τα χωριά ΠΑΝΑΡΙΤΙ, ΜΑΡΚΑΣΙ και ΣΤΥΛΙΑ και αύριο από τις 7 το απόγευμα  ΠΕΛΛΗΝΗ, ΡΕΘΙ και ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ Ξυλοκάστρου στις 8μιση το βράδυ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την  "ΟΜΟΝΟΙΑ"  του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  Ηλίας Ανδρικόπουλος, σήμερα από τις 7 το απόγευμα θα επισκεφτεί τα χωριά ΜΕΡΤΙΚΕΙΚΑ, ΣΥΚΙΑ και ΜΕΛΙΣΣΙ, ενώ στις 10 το βράδυ θα παραχωρήσει  συνέντευξη στην τηλεόραση του "ΗΛΕΚΤΡΑ TV" και αύριο θα επισκεφτεί από τις 6μιση το απόγευμα τα χωριά,  ΠΙΤΣΑ, ΣΤΟΜΙ , ΛΥΓΙΑ και ΡΟΖΕΝΑ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Η «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» και οι υποψήφιοί της -συμμεριζόμενοι τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες - αποφασίσαμε από κοινού να μην προβούμε στην εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων που αφορούν το πρόγραμμά μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά να δωρίσουμε το ανωτέρω χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας. Μια δομή που ενστερνιζόμαστε, στηρίζουμε και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Τα λόγια μας πράξεις.»

Ο Επαμεινώνδας (Νόντας) Κατσούλας από το Ξυλόκαστρο, εξελέγει Πρόεδρος του Οδοντιατρικού συλλόγου Κορινθίας,  στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν  στον Οδοντιατρικό Σύλλογο του Νομού

Σήμερα στις 8μιση το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ». Θα μιλήσουν, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δεδές και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος

Την Παρασκευή  στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «Ο Πώλ, ο Μικ και οι άλλοι» του Κεν Λόουτς, 92΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στις Ευρωεκλογές θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά για να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας. Στη Μόσχα από χθες ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί από σήμερα με κορυφαίους Ρώσους Αξιωματούχους.

Μύλος και πάλι η ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, ότι ο κόσμος δεν θέλει περιτυλίγματα, χρειάζεται αλλαγή περιεχομένου πολιτικής και η ΝΔ να ξαναγίνει η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς. 

Αντιπαράθεση κυβέρνησης-Γλέζου-ΣΥΡΙΖΑ περί αναγκαστικού δανεισμού. Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του από τον πρωθυπουργό κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος με νέα  δήλωσή του

Νόμιμη η συμμετοχή στις ευρωεκλογές της ΧΑ έκρινε ο Άρειος Πάγος, «Πράσινο φως» για 43 κόμματα

Στον Πειραιά έφτασαν σήμερα το πρωί οι διασωθέντες μετανάστες από το πρόσφατο ναυάγιο στη Σάμο όπου έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και αγνοούνται άλλοι επτά. Με το ίδιο δρομολόγιο μεταφέρθηκαν επίσης οι σοροί των νεκρών. Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Υπέρ της ανεξαρτησίας της περιοχής από το Κίεβο ψήφισε περίπου το 90% των πολιτών που συμμετείχε στο δημοψήφισμα που διοργάνωσαν οι φιλο-ρώσοι στην περιοχή του Ντόνετσκ, στα ανατολικά της Ουκρανίας. «Το 89,07% ψήφισαν υπέρ και το 10,19% κατά. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως το τελικό αποτέλεσμα». Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε 74,87%. Το δημοψήφισμα καταγγέλθηκε ως παράνομο από το Κίεβο και τις χώρες της Δύσης.

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν είναι Περσόνα νον Γκράτα, δήλωσε  ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρ Σρέντερ και κατηγόρησε την Ε.Ε  για την έναρξη της κρίσης στην Ουκρανία με τη συμφωνία τελωνειακής ένωσης.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 51 διασώθηκαν όταν ένα πλοιάριο που μετέφερε επίδοξους μετανάστες βυθίστηκε στα ανοιχτά των ακτών της Λιβύης, ανατολικά της Τρίπολης, δήλωσε  ο Ραμί Καάλ, ο εκπρόσωπος του λιβυκού υπουργείου Εσωτερικών.

Για ακόμα μία φορά το ποδόσφαιρο της Αφρικής βάφτηκε με αίμα. Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 21 τραυματίστηκαν σοβαρά σε επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα ανάμεσα στη Vita Club και την Tp Mazembe. Το ματς διεξήχθη στην πρωτεύουσα της χώρας, την Κινσάσα.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς ανέμους  5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου