Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 29-2-2012 / 07.30 π.μ….. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν για μια ακόμα φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 202 συνολικά δοτούς, υπογράφοντας με την ψήφο τους την εξαθλίωση του Λαού με κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων. Ο Λαός της Κορινθίας, όπως όλοι οι Έλληνες έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν  για μια ακόμα φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 202 συνολικά δοτούς, υπογράφοντας με την ψήφο τους την εξαθλίωση του Λαού με κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων.   Ο Λαός της Κορινθίας, όπως όλοι οι Έλληνες  έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Σήμερα στις 7μμ στο θέατρο του δημαρχείου Κιάτου, πολίτες και συλλογικότητες της Κορινθίας που: - αντιδρούν στη λαίλαπα των μνημονίων - δεν πιστεύουν ότι υπάρχει "φως" για τους πολίτες στο βάθος του τούνελ που έχουμε μπει, αλλά μόνο για το κεφάλαιο και τις τράπεζες - που πιστεύουν ότι η λύση θα έρθει "από τα κάτω"- που ζητάνε να αλλάξουν συμπεριφορές και νοοτροπίες δεκαετιών οι οποίες μας οδήγησαν εδώ, θα μαζευτούν για να συζητήσουν και να χαράξουν κοινές δράσεις κατά αυτών που υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον μας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου  Κορίνθου, συγκροτήθηκε «ομάδα δικηγόρων, μελών του Συλλόγου, οι οποίοι υποστηρίζουν νομικά τους πολίτες» που επιθυμούν να προσφύγουν δικαστικώς εναντίον της απειλούμενης διακοπής παροχής ηλεκτροδότησης στο ακίνητό τους από την ΔΕΗ και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα προς τούτο. Είναι αυτονόητο ότι οι πολίτες που θα καταφύγουν στην ομάδα που όρισε ο Σύλλογός, προκειμένου να τύχουν της νομικής υποστήριξης των, δεν θα έχουν κάμμυα οικονομική επιβάρυνση.

Το Σάββατο  και την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ φιλοξενεί το έργο του Μπέρτολντ Μπρέχτ (οπερέτα για όλες τις ηλικίες) ”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ” Παίζουν μαριονέτες γιαπωνέζικου τύπου Bunraku και ηθοποιοί, σε μια πρωτότυπη σύνθεση  μεταξύ  τους. Τηλ.Θεάτρου:27410-86330,87930
+++++++

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με 202 ψήφους δοτών υπέρ, 80 κατά και 1 «παρών», το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο περιέχει το «ψαλίδι» σε μισθούς-συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις

Αναδρομικά από τις 14 Φεβρουαρίου θα ισχύσει η μείωση κατά 22% του κατώτατου  μισθού, με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός για συνάντηση με τον Ζοζέ Μπαρόζο, εν όψει της Συνόδου Κορυφής

Η Αθήνα χρειάζεται ανάπτυξη και όχι άλλη λιτότητα, δήλωσε στην Ελληνική Βουλή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Υπέρ ενός επικεφαλής της ανάπτυξης των οικονομικών δομών στην Ελλάδα, τάχθεικε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ.

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή ο εφαρμοστικός νόμος για την υγεία, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το ΕΣΥ και τα γενόσιμα

Για τις περικοπές στο μισθό τους διαμαρτυρήθηκαν χθες  ένστολοι στο κέντρο της Αθήνας

Σε κατάληψη του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, προχώρησε αργά  χθες βραδύ ομάδα δικηγόρων 

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα στις 6  το απόγευμα  στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης

Απεργούν  σήμερα ιδιώτες και νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας  στον εφαρμοστικό νόμο, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη Βουλή.

Γραπτές εξηγήσεις καλείται να δώσει ο Ισίδωρος Κούβελος στην Επιτροπή της Βουλής, για τον 1 εκατομμύριο δολάρια

Έκρηξη σε εταιρεία τροφοδοσίας πλοίων στα Καμίνια, προκληθήκαν υλικές ζημιες.

Σε δημοψήφισμα παραπέμπεται το δημοσιονομικό σύμφωνο στην Ιρλανδία, σίγουρος για το «ναι» ο Κένι

Καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη δίνουν στη Σερβία οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, διαφωνίες από Ρουμανία, Ουγγαρία

Σύνταξη νέου κειμένου για τη γενοκτονία των Αρμενίων, ζήτησε ο Σαρκοζί, μετά την αρνητική απάντηση του Γαλλικού συνταγματικού συμβουλίου. 

Τέσσερις συλλήψεις στην Ισπανία στο πλαίσιο της έρευνας για τους Anonymous, στο «κυνήγι» των χακτιβιστών

Σωρεία ανησυχητικών καταγγελιών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία, εμφύλιες σφαγές χωρίς τέλος, περισσότεροι από 7500 οι νεκροί μέχρι σήμερα, συμφωνα με τον ΟΗΕ

Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία, με αλυσίδες η κίνηση στα ορεινά, κλειστά αρκετά σχολεία.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  5 - 8  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 28-2-2012 / 07.30 π.μ….. Και το Κιάτο κέρδισε τα Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ μετά την σχετική απόφαση του Πρωτοδικείο Κορίνθου και την κινητοποίηση της «ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ» με τη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση αφορά την έκδοση Προσωρινής Διαταγής για τη μη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Και το Κιάτο κέρδισε τα Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ μετά την σχετική απόφαση του Πρωτοδικείο Κορίνθου και την  κινητοποίηση της  «ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ» με τη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Η απόφαση αφορά την έκδοση Προσωρινής Διαταγής  για τη μη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Το Σάββατο  και την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ φιλοξενεί το έργο του Μπέρτολντ Μπρέχτ (οπερέτα για όλες τις ηλικίες) ”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ” Παίζουν μαριονέτες γιαπωνέζικου τύπου Bunraku και ηθοποιοί, σε μια πρωτότυπη σύνθεση  μεταξύ  τους. Τηλ.Θεάτρου:27410-86330,87930
+++++++

Αναμενόμενη χαρακτήρισε το υπουργείο οικονομικών την υποβάθμιση της ελληνικής πιστοληπτικής ικανότητας, σε επιλεκτική χρεοκοπία από τον οίκο Standard and Poors

Εγκρίθηκε από τη Γερμανική Βουλή το 2ο πακέτο τοκογλυφικής στήριξης προς την Ελλάδα

Με διακοπή του προγράμματος βοηθείας προειδοποίησε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ, σε περίπτωση που προκύψουν από τις εκλογές κόμματα που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις.

Στην Αθήνα σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, το απόγευμα θα μιλήσει στη Βουλή.

Η εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος επί τάπητος, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή άλλο ένα  νομοσχέδιο εξαθλίωσης, για τις περικοπές στις συντάξεις.

Παραιτήθηκε από υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρίστος Παπουτσής, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Μέσω τραπέζης θα αναζητηθεί ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ

Η οργάνωση «Αντάρτικο πόλεων», ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω.

Τρία άτομα δικάζονται ερήμην στο Παρίσι για την επίθεση στο City of Poros, είκοσι τρία χρόνια μετά.

Διακοπή κυκλοφορίας στη σιδηροδρομική γραμμής Αθήνας - Θεσσαλονίκης, λόγω κατολίσθησης

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές  ώρες  η επιχείρηση απεγκλωβισμού και των 16 παγιδευμένων λόγο χιονοθύελλας  στο Καρπενήσι

Πέρασε το νέο σύνταγμα στη Συρία ενώ συνεχίζεται η βία, ξεκινά διαβουλεύσεις ο Κόφι Ανάν

Εκδίκηση για το Κοράνι η επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Τζαλαλαμπάντ, εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Αφγανιστάν

«Πράσινο φως» για την έναρξη της ενταξιακής της πορείας περιμένει σήμερα η Σερβία,   μετά την πρόοδο με το Κόσοβο

Νεκρός μαθητής μετά από πυροβολισμούς σε λύκειο στο Οχάιο, συνελήφθη ο δράστης

Για Ηράκλειο αναχωρεί το μεσημέρι η Εθνική μας  ποδοσφαίρου εν όψη του αυριανού φιλικού με το Βέλγιο.

Νεφώσεις με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς Βόρειους  ανέμους  4 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 24-2-2012 / 07.30 π.μ….. H Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1 Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων, έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245 κα Κανελλάκη Παναγιώτα…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


H  Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1  Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων,  έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο  του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245  κα Κανελλάκη Παναγιώτα.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ την Καθαρά Δευτέρα, θα διοργανώσει στις 10 και μισή το πρωί την θεατρική παράσταση <<Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ>> με χορό και νηστίσιμα εδέσματα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε όμορφα. Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Handball, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, αύριο στις 4 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι
+++++++

Την ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα και στην αυτοτελή φορολόγηση των ανοικείων με συντελεστή 20% συγκλίνουν  οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συζητούν για την αναμόρφωση του φορολογικού

Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία στη Βουλή το νομοσχέδιο για το PSI, σήμερα αναμένεται η δημόσια πρόταση με στόχο η διαδικασία να εχει ολοκληρωθεί έως τις 12 Μαρτίου. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 11μιση το πρωί, υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Φιλόδοξο  και δύσκολο το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ

Συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 4.4%  το  2012, προβλέπει στην έκθεση της η Κομισιόν.

Αποφασιστικής σημασίας η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στην Ελλάδα να παραμείνει πιστή στο πρόγραμμα, τονίζει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι

Συνάντηση Μέρκελ Γιουνγκέρ σήμερα  στη Γερμανία, εν όψη της Συνόδου Κορυφής αρχές Μαρτίου

Η Ελλάδα απέφυγε το σκόπελο της χρεοκοπίας, μετά την πρόσφατη απόφαση του Γιούρωγκρουπ, τόνισε στο Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο ο Αντώνης Σαμαράς.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στις 7 το πρωί μέσω Διαδικτύου,

Προκλητική κατάργηση του αυτόφωρου για ένστολους σε υπηρεσία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο

Κατεπείγουσα έρευνα για τον Βουλευτή του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλα  και τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων του, διέταξε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ.

Μειώνονται οι δόσεις για τους δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, χαμηλότερη η παρακράτηση

Μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας, θέτει η Αστυνομία από σήμερα

Τραυματισμένη Γαλλίδα δημοσιογράφος ζητά να φύγει από την κόλαση της Χομς, ανηλεώς βομβαρδίζει το καθεστώς τη Συρίας, τουλάχιστον 46 νεκροί χθες εκ των οποίων οι περισσότεροι άμαχοι.

Όλες οι επιλογές για το Ιράν είναι στο τραπέζι υπενθυμίζει και πάλι το Ισραήλ, πυκνές επαφές με Ουάσινγκτον

Επιστροφή στο φράγκο ζητά εκ νέου η Μαρίν Λεπέν, επίθεση σε Σαρκοζί και Ολάντ, «Ο κόσμος με θέλει υποψήφια»

Καταργήθηκε η λέξη «δεσποινίς» από τα επίσημα έγγραφα στη Γαλλία, αίτημα γυναικείων οργανώσεων

Την πρόκριση στους 16 του Γιουρώπα Λιγκ, κέρδισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Ρόμπιν Καζάν στο Καραϊσκάκη.  

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βόρειους  ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 22-2-2012 / 07.30 π.μ….. Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Τα 5 εκ των οκτώ θεμάτων που είχε θέσει η Μειοψηφία αναβληθήκαν για επόμενο συμβούλιο ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μεταφορά σε νέα θέση της Λαϊκής αγοράς στο Ξυλόκαστρο στις οδούς Αγίου Βλασίου και Μουσούρα, Προ ημερησίας ο λόγος δόθηκε σε εκπρόσωπο των απεργών της Χαλυβουργικής που βρέθηκε στην πόλη μας με την παράλληλη εκδήλωση υποστήριξης των απεργών που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”……..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Τα 5 εκ των οκτώ θεμάτων που είχε θέσει η Μειοψηφία αναβληθήκαν για επόμενο συμβούλιο ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μεταφορά σε νέα θέση της Λαϊκής αγοράς στο Ξυλόκαστρο στις οδούς  Αγίου Βλασίου και Μουσούρα, Προ ημερησίας ο λόγος δόθηκε σε εκπρόσωπο των απεργών της Χαλυβουργικής  που βρέθηκε στην πόλη μας  με την παράλληλη εκδήλωση υποστήριξης των απεργών που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”

H  Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1  Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων,  έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο  του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245  κα Κανελλάκη Παναγιώτα.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ την Καθαρά Δευτέρα, θα διοργανώσει στις 10 και μισή το πρωί την θεατρική παράσταση <<Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ>> με χορό και νηστίσιμα εδέσματα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε όμορφα. Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Handball, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, το Σάββατο  στις 4 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι
+++++++

Υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής με 168 «ναι», 76 «όχι» και 12 «παρών» η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το άλειμμα του 2009,

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το PSI, χθες υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία.

Στην ιδία επιτροπή εισάγεται σήμερα ο νέος συμπληρωματικός προϋπολογισμός, προβλέπει μεταξύ άλλων, μειώσεις στις συντάξεις αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου και κατάργηση 25 ερευνητικών φορέων του υπουργείου παιδείας.

Την αντίθεση τους στον εφαρμοστικό νόμο εξέφρασαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ

Απεργούν σήμερα οι Νοσοκομειακοί γιατροί.

Σκληρά τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης για τους Έλληνες, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, άσκησε παράλληλα κρητική σε όσους βγάζουν τα λεφτά τους από την Ελλάδα στο εξωτερικό, την ώρα που όπως είπε τα χαμηλότερα στρώματα πλήττονται από την κρίση.

Αυστηρότερους ορούς   για καταθέσεις ξένων υπηκόων στις τράπεζες της, εξετάζει η κυβέρνηση της  Ελβετίας

Για υπό προϋποθέσεις επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών στη ΝΔ έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς.

Αύριο ανακοινώνεται το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, μέσω Διαδικτύου

Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γερουλάνου  ο πρωθυπουργός.

Κοντά στην ταυτοποίηση των Ληστών του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκονται οι Αρχές.

Για διακίνηση εικονικών τιμολογίων, συνελήφθεισαν 3 Έλληνες, ο ένας αστυνομικός.

Εμπρηστικές επιθέσεις τη  νύχτα σε 3 τράπεζες στα Άνω Πετράλωνα.

Στους 49 έφτασε ο αριθμός των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστηχήματος που συνέβη στο Μπουένος Άιρες, με πάνω από 600 τραυματίες

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από μία έκρηξη σε ορυχείο στο Εκουαδόρ, λόγω "κακής χρήσης" δυναμίτιδας.

Υποχώρηση Μόντι στο «άνοιγμα» των αδειών ταξί, στην τοπική διοίκηση οι αρμοδιότητες

Απειλητικές επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη εστάλισαν στα γραφεία  3 μελλών του Αμερικανικού Κογκρέσου

Ελεύθερος και πάλι ο Ντομινίκ Στρός Σκάν, μετά την κατάθεση του για υπόθεση μαστροπιίας και προσωρινής κράτησης.
  
Νεκροί στη Χομς Αμερικανίδα πολεμική ανταποκρίτρια και Γάλλος φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι στο στόχαστρο

Στις 2 Ιουνίου η ανακοίνωση της ποινής του Χόσνι Μουμπάρακ, το θάνατό του πρότεινε ο εισαγγελέας

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων υπέγραψαν Κίνα και Τουρκία, με το βλέμμα στην πυρηνική τεχνολογία

Βροχερός καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες και   Βορειοανατολικούς,  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 21-2-2012 / 07.30 π.μ….. Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η «Επιτροπή Πολιτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Εκδήλωση Συμπαράστασης στους Απεργούς της Χαλυβουργίας» Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των απεργών και ο δημοσιογράφος-απεργός του ALTER Γ. Φιλιππάκης. Παράλληλα, μαζεύουμε υλική βοήθεια (τρόφιμα, χρήματα) που θα σταλούν στους απεργούς. Σημεία συγκέντρωσης είναι στο Ξυλόκαστρο το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (Κέντρο Νεότητας) και στο Δερβένι το κατάστημα του Γιάννη Σαράμπαλη. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η «Επιτροπή Πολιτών  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Εκδήλωση Συμπαράστασης στους Απεργούς της Χαλυβουργίας» Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των απεργών και ο δημοσιογράφος-απεργός του ALTER Γ. Φιλιππάκης. Παράλληλα, μαζεύουμε υλική βοήθεια (τρόφιμα, χρήματα) που θα σταλούν στους απεργούς. Σημεία συγκέντρωσης είναι στο Ξυλόκαστρο το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (Κέντρο Νεότητας) και στο Δερβένι το κατάστημα του Γιάννη Σαράμπαλη. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Κλειστή στην κυκλοφορία των οχημάτων η νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, λόγω εκτάκτων εργασιών συντήρησης. σήμερα από τις 3μιση το απόγευμα  έως τις 10 το βράδυ στο  το ύψος του κόμβου Καλαβρύτων έως τον κόμβο του ανατολικού Αιγίου Καθ όλη την διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Από σήμερα και κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση  σήμερα   στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου,  με θέμα : «Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί». Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν, φορείς, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις τυποποίησης και παραγωγοί  και θα γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για την Επιχειρηματική Αποστολή που οργανώνει το Επιμελητήριο  στο Ισραήλ.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,
+++++++

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το PSI, προκειμένου να ψηφιστεί αύριο με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τις συντάξεις  που θα ψηφιστεί την επόμενη Τρίτη.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στον εφαρμοστικό δίνετε 4μηνη παράταση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων έως τις 30 Ιουνίου.

Εάν εφαρμοστεί αποτελεσματικά το νέο οικονομικό πρόγραμμα, τότε θα ξεπεράσουμε την κρίση και από το 2013 θα αρχίσει η ανάπτυξη, τόνισε στην εισήγηση του στο υπουργικό ο πρωθυπουργός.

Σαφής και επίσημη η δέσμευση των εταίρων για στήριξη έως ότου επανέλθει η Ελλάδα στις αγορές, ενώ την ευθύνη για τον ειδικό λογαριασμό θα εχει το γενικό λογιστήριο του κράτους και η Τράπεζα της Ελλάδος, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την Γερμανίδα καγκελάριο ευχαρίστησε ο Αμερικανός πρόεδρος  για τη συμβολή της στην επίτευξη της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας.

"Η κυβέρνηση είναι παράνομη" αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή προς τους αρχηγούς των κρατών της Ευρωζώνης, προς τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Συμβουλίου καθώς και τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Η Ελληνική κυβέρνηση, με προεξέχοντες τους κκ Βενιζέλο και Παπαδήμο, λειτουργώντας ως αντιπροσωπεία των δανειστών στο χθεσινό Eurogroup, παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους τοκογλύφους» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, διοργανώνουν στις 4 το απόγευμα ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, καθώς και νέα κοινά συλλαλητήρια πραγματοποιούν σήμερα σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ Κρήτης σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα του νησιού. Παράλληλα, στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος όλοι οι παραγωγικοί φορείς, o Εμπορικός Σύλλογος, καθώς και πολλά ακόμη αντιμνημονιακά μπλογκ.

"Να σταματήσουν να ταπεινώνουν τον ελληνικό λαό" ζήτησε  από τους βουλευτές της εθνοσυνέλευσης ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, απευθύνοντας μια έκκληση-"προσευχή" όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε στους χώρους της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.

Επαφές στην Αθήνα θα έχει σήμερα ο Μάθιου Νίμιτς, με Παπαδήμο και Δήμα

Απεργούν αύριο  οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρούν σε μειώσεις ωρομισθίων

Με τον κίνδυνο διαρροών αναμένονται τα Κοινοβούλια της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Φινλανδίας να εγκρίνουν τη συμμετοχή των τριών χωρών στο δεύτερο πακέτο προς την Αθήνα,

Δεκάδες νέα θύματα στη Συρία ενώ η διπλωματία αδυνατεί να βρει λύση, οξύνεται το ανθρωπιστικό πρόβλημα

Ένταση στη νότια Λιβύη με πολύνεκρες μάχες μεταξύ φυλών, δεν επεμβαίνει ακόμη η κυβέρνηση

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο αρχηγός των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, έπειτα από γραπτές καταγγελίες ότι στρατιώτες των δυνάμεων του, έκαψαν αντίγραφα από το Κοράνι.

Παρατείνεται η κράτηση του Στρος-Καν μετά την ανάκριση για τα ροζ πάρτι, ως αύριο  στη φυλακή

Βροχερός καιρός με  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 21-2-2012 / 07.30 π.μ….. Οι Δοσίλογοι κυβερνώντες (οι οποίοι θα επιστρέψουν πανηγυρίζοντας) τα έδωσαν όλα ΓΗ, ΥΔΩΡ και ΛΑΟ στους Μελανοχιτώνες του 4ου Οικονομικού Ράιχ, τις Βρυξέλες και τους Τοκογλύφους. Δεχτήκαν πλήρη κηδεμονία με μόνιμες τρόικες, σκιώδεις πρωθυπουργούς και υπουργούς, καθώς και λογαριασμούς που θα διακινούν οι Τοκογλύφοι εις Βάρος του Ελληνικού Λαού. Έρχεται η πλήρης εξαθλίωση με ταφόπλακα την υπογραφή των δοτών και την πλήρη κηδεμονία των Τοκογλύφων. Το Γουδί δεν είναι μακριά. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Οι Δοσίλογοι κυβερνώντες (οι οποίοι θα επιστρέψουν πανηγυρίζοντας) τα έδωσαν όλα ΓΗ, ΥΔΩΡ και ΛΑΟ στους Μελανοχιτώνες του 4ου Οικονομικού Ράιχ, τις Βρυξέλες και τους Τοκογλύφους. Δεχτήκαν πλήρη κηδεμονία με μόνιμες τρόικες, σκιώδεις πρωθυπουργούς και υπουργούς, καθώς  και λογαριασμούς που θα διακινούν οι Τοκογλύφοι εις Βάρος του Ελληνικού Λαού. Έρχεται η πλήρης εξαθλίωση με ταφόπλακα την υπογραφή των δοτών και την πλήρη κηδεμονία των Τοκογλύφων. Το Γουδί δεν είναι μακριά. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ….

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση  αύριο  στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου,  με θέμα : «Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί» Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν, φορείς, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις τυποποίησης και παραγωγοί  και θα γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για την Επιχειρηματική Αποστολή που οργανώνει το Επιμελητήριο  στο Ισραήλ.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,
+++++++

Σε συμφωνία για το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα κατέληξαν το πρωί στις Βρυξέλες  οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης. O επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, προβλέπει τη χορήγηση  του 2ου πακέτου στήριξης ύψους 130 δισεκ. ευρω με στόχο τη μείωση του ελληνικού χρέους το 2020 στο 120.5% του ΑΕΠ

Οι ιδιώτες πιστωτές αποδέχτηκαν απομείωση του χρέους κατά 53.5% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων τους. Προανήγγειλε την ενίσχυση της Τσακ Φορς στην Ελλάδα και ενίσχυση της παρουσίας της τρόικας στην Αθήνα για τοn καλύτερο συντονισμό του προγράμματος.

Φτάσαμε σε μα μακρόπνοη συμφωνία που θα ελαφρύνει σημαντικά το χρέος της Ελλάδας ώστε να επανέλθει σε ανάπτυξη και απασχόληση, ανέφερε ο Ευρωπαίος  Επίτροπος Όλι Ρεν

Είναι μια ιστορική ημέρα για την ελληνική οικονομία δήλωσε ο πρωθυπουργός, μετά την ολοκλήρωση του Γιούρωγκρουπ, επιτύχαμε καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που είχαμε σχεδιάσει, είπε ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.  

Σε ισχύ από 1ης Ιουλίου η λειτουργία του ενιαίου ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης. Με απόφαση του υπουργείου εργασίας  θα καθορίζεται το ύψος των επικουρικών συντάξεων ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ταμείων.

Με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε το ελεγκτικό συνέδριο τις προωθούμενες περικοπές  συντάξεις κύριες και επικουρικές.

Είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, ο λαός είναι χρεοκοπημένος, εκτιμά η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή το Eurogroup

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι είχαν προτεραιότητα να διασφαλίσουν τα συμφέροντα "κάθε τυχάρπαστου και κάθε τοκογλύφου".

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα διοργανώνει αύριο το απόγευμα η ΓΕΣΕΕ.

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή  το νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας που αποτελεί τον εφαρμοστικό νόμο του μνημονίου.

Κορυφαία προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική παραμένει το Κυπριακό, επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

77 αρχαία αντικείμενα αφαιρεθήκαν συνολικά από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας  κατά την πρόσφατη διάρρηξη.

Ακινητοποιημένα 11 με 5 σήμερα τα αστικά λεωφορεία, λόγο γενικής συνέλευσης  των εργαζομένων.

Την παραμονή στην εργασία τους, με καταβολή των κανονικών τους αποδοχών, διατάσσει με προσωρινή εντολή του το Πρωτοδικείο για εργαζόμενους που τέθηκαν πρόσφατα σε εργασιακή εφεδρεία.

Προσωρινή εκεχειρία στη Συρία διαπραγματεύεται ο Ερυθρός Σταυρός, ζητούμενο η πρόσβαση στη Χομς

Κυβέρνηση συνασπισμού ζητούν εκ νέου οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο, «Κρίση στην οικονομία και την ασφάλεια»

Πολύνεκρη επίθεση ισλαμιστικών σε αγορά στη Νιγηρία, Νεκροί και οκτώ αντάρτες:

Στην Ισπανία επιστρέφει θησαυρός 17 τόνων ασημένιων νομισμάτων, δικαιώθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια. Ο θησαυρός εκτιμάται ότι αξίζει 380 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται ότι είναι ο μεγαλύτερος που βρέθηκε ποτέ σε ναυάγιο.

Τοπικές νεφώσεις  με  Νοτιοανατολικούς ανέμους   4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα 20-2-2012 / 07.30 π.μ….. Στις Βρυξέλλες o δοτός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και το επιτελείο του, στην τελική ευθεία για να παραδώσει δεμένη χειροπόδαρα χώρα και λαό στο ιερατείο των Μερκοζί, Βρυξελών και Τοκογλύφων, με ειδικούς λογαριασμούς, επιτρόπους και κηδεμόνες. Παράλληλα στην Αθήνα Εντείνοντας την προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών, σε 6 συλλήψεις και 135 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, εργατικών σωματείων, του ΣΥΡΙΖΑ και των Μοτοσικλετιστών. Μόνη ελπίδα ενάντια στο Ξεπούλημα και την Τρομοκρατία. παραμένει η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ. Παγκόσμιο ρεύμα συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, «Είμαστε όλοι Έλληνες»……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Στις Βρυξέλλες o δοτός  πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και το επιτελείο του, στην τελική ευθεία  για  να παραδώσει δεμένη χειροπόδαρα χώρα και λαό στο ιερατείο των Μερκοζί, Βρυξελών και Τοκογλύφων, με ειδικούς λογαριασμούς, επιτρόπους  και κηδεμόνες. Παράλληλα στην Αθήνα Εντείνοντας την προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών, σε 6 συλλήψεις και 135 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, εργατικών σωματείων, του ΣΥΡΙΖΑ και των Μοτοσικλετιστών. Μόνη ελπίδα ενάντια στο Ξεπούλημα και την Τρομοκρατία. παραμένει η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ. Παγκόσμιο ρεύμα συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, «Είμαστε όλοι Έλληνες»

Απόψε στις 7μιση το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (Κλεισθένους 57)  «Συγκέντρωση συλλογικοτήτων και πολιτών της Κορινθίας». Καλεσμένοι « Όσες συλλογικότητες και όσοι πολίτες νιώθουν ότι υπάρχει ανάγκη ένωσης δυνάμεων απέναντι στα απανωτά μνημόνια και τους βιαστές της αξιοπρέπειάς μας,» Ανάλογες συγκεντρώσεις γίνονται και σε άλλους νομούς και σκοπός είναι στη συνέχεια να γίνει μία πανελλαδική συγκέντρωση. Όσοι από εμάς ανακατευτήκαμε στην κορινθιακή συλλογικότητα «Πρωτοβουλία για τη σωτηρία του Κορινθιακού» και στο πανελλαδικό δίκτυο «Πολίτες κατά του λιθάνθρακα» καταλαβαίνουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει μια καινούρια δικτύωση, πέρα από σκοπιμότητες, καπελώματα και πίσω σκέψεις. Έλα κι εσύ. Σε χρειάζεσαι!!!

Με μεγάλη συμμετοχή το Σάββατο το βράδυ το τσιμπούσι στο Τουριστικό Περίπτερο Δεβενίου που διοργάνωσε η «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» «Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί η Μέρκελ και οι λοιποί "σωτήρες" μας να θέλουν να μας εξοντώσουν και ηθικά εκτός από οικονομικά, εμείς όμως αντιστεκόμαστε. Κόντρα στη θλίψη και τη μιζέρια, τα είπαμε, τα ήπιαμε, τα τραγουδήσαμε και τα χορέψαμε. Θυμηθήκαμε δυο καλούς μας φίλους που έφυγαν το 2011 (Γιάννης Ζάρρος, Αργύρης Χιόνης), αλλά και καλωσορίσαμε τα παιδιά που γεννήθηκαν. Μιλήσαμε για τα δύσκολα που μας περιμένουν και για τη συμμετοχή μας στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της κατάστασης»

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου,  με θέμα : «Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί» Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν, φορείς, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις τυποποίησης και παραγωγοί  και θα γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για την Επιχειρηματική Αποστολή που οργανώνει το Επιμελητήριο  στο Ισραήλ.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τέταρτη στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,
+++++++

Απαραίτητη κρίθηκε η παρουσία του Λουκά Παπαδήμου στις Βρυξέλλες καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο οικονομικών, οι αποφάσεις που θα ληφθούν στο Eurogroup ίσως είναι τόσο σοβαρές που θα χρειαστεί η έγκριση του Πρωθυπουργού

Ο Αμερικανός υπουργός οικονομικών Τίμο Θιγκάιντνερ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα ενθαρρύνουν το ΔΝΤ να υποστηρίξει τη συμφωνία για τις Ελληνικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Η Αθήνα πρέπει να δώσει επαρκείς εγγυήσεις  ότι θα εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, ανεξαρτήτως  του αποτελέσματος των εκλογών, υποστήριξε ο  Σόιμπλε

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εισάγεται προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

Σε τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο ο Αντώνης Σαμαράς, μπαράζ επαφών

Συσκέψεις και ετοιμασίες στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου, στην τελική ευθεία

Έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων σήμερα  στο Λαύριο, βολές κατά της υπουργού

Ογκώδεις διαδηλώσεις στην Ισπανία κατά των ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις, «Βούλιαξε» το κέντρο της Μαδρίτης

Σχεδόν οι μισοί Γάλλοι (ποσοστό 49%) πιστεύουν ότι η χώρα τους θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια θέση με την Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες ή τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop.

Την εικόνα του λαϊκού ηγέτη καλλιεργεί ο Σαρκοζί και επιτίθεται στον Ολάντ, μεγάλη συγκέντρωση στη Μασσαλία

Παγώνει το Ιράν τις εξαγωγές πετρελαίου προς Βρετανία και Γαλλία, «Θα πουλάμε σε νέους πελάτες»

Το Ισραήλ σε επιφυλακή μετά την είσοδο ιρανικών πλοίων στη Μεσόγειο, κατάπλους στη Συρία

Τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα με λεωφορείο στο Εκουαδόρ, άφησε 27 νεκρούς και 30 τραυματίες.

Για την Σουπελίγκα ΠΑΟΚ Άρης 0-0, Ολυμπιακός Πανιώνιος 2-0, Κέρκυρα Δόξα Δράμας 3-1,  Παναιτωλικός Λεβαδειακός 0-2 και ΠΑΣ Γιάννενα Ατρόμητος 1-2

Νεφώσεις με  χαμηλές θερμοκρασίες  και Νοτιοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  2 – 4  μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++